Όσοι βιαστήκατε να μιλήσετε για οριστικό τέλος της γκανστερικής οικογένειας Σέλμπι, να σας πούμε πως τίποτα δεν τελείωσε μαζί τους. Διότι η σειρά Peaky Blinders στο Netflix μπορεί να έριξε αυλαία, όμως επιστρέφει ξανά. Όχι με νέα σεζόν, αλλά ως ταινία. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο δημιουργός, Στίβεν Νάιτ.

Όπως επιβεβαίωσε στο BBC πως ο οσκαρικός Κίλιαν Μέρφι θα βρίσκεται ξανά στον ρόλο Τόμι Σέλμπι. Κι αυτό από μόνο του είναι ευχάριστο. Ο Μέρφι πρωταγωνίστησε στις έξι σεζόν του Peaky Blinders, με τη σειρά να φέρνει το φινάλε το 2022. Τότε υπήρξε έντονος διάλογος σχετικά με το κατά πόσο θα συνεχιζόταν η ιστορία ή όχι, καταλήγοντας τελικά πως πρέπει να γίνει sequel.

Αυτό που επίσης έχει γίνει γνωστό, είναι πως τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο, επομένως ίσως έχουμε την τύχη να τη δούμε το 2025. Η ιστορία, επιπλέον, θα εκτυλλίσεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Να σημειωθεί πως ο Κίλιαν Μέρφι εξαρχής ήταν θετικός σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής του Peaky Blinders. Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός, που πρόσφατα κέρδισε και το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το Oppenheimer, «θα ήθελα να κάνω την ταινία εάν υπάρχει περισσότερη ιστορία που πρέπει να ειπωθεί. Ωστόσο θα πρέπει να είναι σωστή. Ο Στίβεν Νάιτ έγραψε 36 ώρες τηλεόραση και το πήγε στην κορυφή. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτή τη σειρά. Επομένως, είναι δικαιολογημένο να θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα».