Θα το θέσουμε λίγο κομψά, η ευγένεια είναι το «πιστεύω» μας: Έχουν υπάρξει και πιο εντυπωσιακοί μήνες στα «προσεχώς» για το Netflix από αυτόν τον Φεβρουάριο του σωτήριου έτους 2024. Λες και το γεγονός πως είναι «Κουτσοφλέβαρος» επηρέασε και το παρεχόμενο νέο υλικό.

Πάντα βέβαια υπάρχουν πράγματα να δούμε, πράγματα που περιμένουμε από την Νο1 υπηρεσία streaming παγκοσμίως ή… «όργανο της νεομαρξιστικής προπαγάνδας» κατά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Πάμε, λοιπόν, με το καλό και με θετική διάθεση να δούμε τις 5 πιο υποσχόμενες σειρές που λανσάρει τούτο το μήνα το Netflix για το ελληνικό κοινό.

Netflix: 5 σειρές για τον Φλεβάρη

One Day (Μία Ημέρα)

Η υπόθεση: Μετά τη νύχτα της αποφοίτησης, οι δρόμοι της Έμα και του Ντέξτερ χωρίζουν — αλλά οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς.

Τι μέρος του λόγου είναι: Love story με αγιοβαλεντίνικη διάθεση – είναι ο μήνας των ερωτευμένων, άλλωστε. Ρομαντικοί αυτού του κόσμου, ενωθείτε…

Ανεβαίνει: 08/02/2024

A Killer Paradox (Το Παράδοξο του Δολοφόνου)

Η υπόθεση: Όταν ένας τυχαίος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας απλός φοιτητής παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη, σαν τη γάτα με το ποντίκι, από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ.

Τι μέρους του λόγου είναι: Νοτιοκορεάτικο θρίλερ που υπόσχεται σασπένς και ανατροπές. 8 επεισόδια για έναν καθημερινό τύπο που μετατρέπεται σε serial killer και έναν αστυνομικό αποφασισμένο να τον σταματήσει.

Ανεβαίνει: 09/02/2024

Alpha Males: Season 2 (Κυρίαρχα Αρσενικά)

Η υπόθεση: Τίποτα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Όσο κι αν προσπαθούν οι τέσσερις φίλοι να κάνουν τα πράγματα σωστά, πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να τα κάνουν θάλασσα.

Τι μέρους του λόγου είναι: Η 1η σεζόν αυτής της ισπανικής σειράς ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Πραγματικά αστεία, πραγματικά καλή. Μη μας τα χαλάσει η 2η, μη, παρακαλώ…

Ανεβαίνει: 09/02/2024

Good Morning, Verοnica: Season 3 (Καλημέρα, Βερόνικα)

Η υπόθεση: Η Βερόνικα κάνει απρόσμενες συμμαχίες και αποκαλύπτει το παρελθόν της, ενώ ολοκληρώνει τον αγώνα της για δικαιοσύνη.

Τι μέρους του λόγου είναι: Τελευταία σεζόν για ένα πετυχημένο βραζιλιάνο brand, μια σειρά που απέκτησε το κοινό της και απέσπασε κολακευτικές κριτικές για το περιέχομενό της. Να δούμε αν αυτό που άρχισε ωραία, θα τελειώσει και ωραία.

Ανεβαίνει: 14/02/2024

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου (Avatar: The Last Airbender)

Η υπόθεση: Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Πριν από πολύ καιρό, τα τέσσερα έθνη ζούσαν αρμονικά ώσπου όλα άλλαξαν. Μια παραλλαγή live action της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων.

Τι μέρους του λόγου είναι: Όταν βγήκε στα 00s από το Nickelodeon, έγινε «χαμούλης». Θεωρείται θρυλικό. Το Netflix το φέρνει ξανά εν ζωή ανανεωμένο, διαφορετικό, είναι το δυνατό του χαρτί από σειρές αυτό το μήνα. Πώς βελτιώνεις κάτι που για πολλούς άγγιξε το τέλειο; Γιατί να το κάνεις; Περιμένουμε τις απαντήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ανεβαίνει: 22/02/2024