Καλό μας Netflix τι νέα; Εδώ είμαστε ξανά, για ακόμη μια φορά, πιστοί στο ραντεβού μας για να δούμε τις εξελίξεις στο κομμάτι «δημοφιλείς ταινίες» της πλατφόρμας σε σύγκριση με μια εβδομάδα νωρίτερα.

Μια ματιά στην πρώτη 5άδα μας βάζει άμεσα στο κλίμα των ημερών. Τρεις χριστουγεννιάτικες στις 5, το λες και δυνατό ποσοστό. Και αναμενόμενο, βεβαίως. Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Οι 5 πιο δημοφιλείς ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

Family Switch

Η ιδέα είναι έξυπνη ή τρομακτική, εξαρτάται πώς θα το προσεγγίσει κανείς: Τι θα συνέβαινε αν μια μέρα ξυπνούσαμε στην οικογένειά μας και είχαμε αλλάξει σώματα μεταξύ μας; Οι γονείς ήταν παιδιά και τα παιδιά γονείς;

Το Family Switch έχει τις απαντήσεις. Μια κλασική οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κωμωδία. Με Τζένιφερ Γκάρνερ και Έντ Χελμς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να αποτελούν φυσιολογικά πόλο έλξης.

Πέτυχε η προσπάθεια; Και ναι και όχι. Καλά περνάς όσο τη βλέπεις, αναμφίβολα. Έχεις ωστόσο τη μόνιμη αίσθηση πως θα μπορούσε να είχε προκύψει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Χάνει σε ευρηματικότητα και είναι κρίμα καθώς είχε potential για περισσότερα.

Last Call Istanbul

Έρωτας α λα τουρκικά και το κοινό του Netflix στην Ελλάδα εκτιμά δεόντως αυτήν την ρομαντική ταινία από τη γειτονική μας χώρα. Γιατί προφανώς ο έρως χώρα δεν κοιτά, εγώ Θεό, εσύ Αλλάχ, και οι δύο μας όμως αχ και βαχ!

Το story, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, έχει ως εξής: Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο οδηγεί δύο παντρεμένους σε μια αξέχαστη νύχτα στη Νέα Υόρκη γεμάτη έξαψη, πόθο και πειρασμό.

Μοιάζει τετριμμένο, αλλά έχει ανατροπές. Έχει και τις (όμορφες) στιγμές του. Τίποτα το κοσμοϊστορικό, αλλά αρκετά τίμιο για το είδος του.

Leo

Προσπαθούμε να φανταστούμε πώς γίνεται να δει κάποιος το Leo και να μην βάλει αυτή την ταινία στην καρδιά του. Μικροί, μεγάλοι, όλοι περνάνε καλά όσο κρατάει αυτό το animation, από τα καλύτερα που έχουμε δει τελευταία.

Με την υπογραφή του Άνταμ Σάντλερ, έχουμε να κάνουμε με κάτι που και μηνύματα ωραία περνάει και μας κάνει να… περνάμε καλά. Ναι, προτείνεται – δίχως ίχνος αμφιβολίας!

Γκριντς

Είναι… κακούλης, γκρινιάρης και κατεργάρης ο Γκριντς, αρέσει όμως – και πολύ μάλιστα. Να συνεπώς ένα animation που έχει γίνει ένα πολύ δυνατό χαρτί του Netflix τη χριστουγεννιάτικη αυτή περίοδο.

Ειδικά τα παιδιά αγαπάνε πολύ την ταινία κι αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι. Πώς να κρυφτείς από αυτά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα…

Best Christmas.Ever!

Έχουμε πει με πολλούς παραπάνω από έναν τρόπους πως δεν μας άρεσε λεπτό από αυτήν την ταινία. Όμως το κοινό την βλέπει και μάλλον τελικά υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Μπορεί να μην είναι κάτι σπουδαίο (πολύ, μα πολύ μακριά από αυτό…) αλλά είναι μάλλον ένας συμπαθής τρόπος για να χαλαρώσει κανείς μπροστά στ Netflix αυτές τις μέρες. Κι αυτό κερδίζει στη σούμα, για 3η σερί εβδομάδα παρακαλώ…