Να το πούμε εδώ στην αρχή για να τελειώνουμε, κυρίες και κύριοι: να δείτε Πρέμιερ Λιγκ εσείς! Είστε πολύ λίγοι για να εκτιμήσετε το μεγαλείο της Σούπερ Λιγκ, του πρωταθλήματος που καταφέρνει να συμπεριλαμβάνει απαράμιλλο ποδοσφαιρικό θέαμα, διαβρωτική τοξικότητα, στοιχηματικές συγκινήσεις, εντυπωσιακά γήπεδα και μνημειώδεις περσόνες στη συσκευασία μίας διοργάνωσης.

Το πρωτάθλημα που διευρύνει κάθε αγωνιστική τις γνώσεις μας. Για να παρακολουθήσεις Σούπερ Λιγκ δεν χρειάζεται μόνο να σκαμπάζεις από μπάλα και συστήματα (βασικά, αυτό είναι εντελώς προαιρετικό στη συγκεκριμένη διοργάνωση -τόσο μπροστά), αλλά πρέπει να κατέχεις και κάτι λίγα από νομικές, δικανικές, φορολογικές γνώσεις. Πού αλλού θα τα βρείτε αυτά; Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά χθες μπήκαμε και στο πεδίο των DIY επισκευών, με αφορμή το τραγελαφικό (έτσι γράφουν, δεν το υιοθετούμε) ζήτημα με τις διστάσεις των δοκαριών στο γήπεδο του Ατρομήτου.

 

Αν τυχόν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, χθες επρόκειτο να διεξαχθή ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ. Όλα κυλούσαν βάσει προγράμματος, οι ομάδες βγήκαν για ζέσταμα και…ξαφνικά οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ διαπίστωσαν ότι οι διαστάσεις των δοκαριών δεν είναι οι πρέπουσες. Αυτό ήταν. Βγήκαν οι μεζούρες, βγήκαν τα υποδεκάμετρα, πόσο απέχει το οριζόντιο δοκάρι από το έδαφος; Τόσο; Πρόβλημα.

Στη Σούπερ Λιγκ όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Οι υπεύθυνοι του Ατρομήτου επιστράτευσαν «ειδικά μηχανήματα» για να επιλύσουν την κακοτεχνία, για την οποία κανείς έως τώρα δεν γνωρίζει πότε ακριβώς δημιουργήθηκε. Οι τσάπες πήραν φωτιά και άρχισαν να σκάβουν την τελική γραμμή της εστίας έτσι ώστε να βαθύνει λίγο και η απόσταση του οριζόντιο δοκαριού από το έδαφος να είναι η σωστή. Και επειδή μισές δουλειές δεν γίνονται, πέρασαν και ένα χέρι ασβέστη τη νέα σκαμμένη γραμμή. Τελικά οι προσπάθειες δεν απέδωσαν, ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ και η τύχη του θα κριθεί πιθανότητα εκεί όπου διαφυλάσσεται το αυθεντικό πνεύμα της Σούπερ Λιγκ, στις δικαστικές αίθουσες.

Σίγουρα μιλάμε για το πιο 2023 σκηνικό έως τώρα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι η ίδια μας η ζωή και έχουμε τις αποδείξεις.

H φοιτητική μας ζωή

Η ερωτική μας ζωή #1

Η ερωτική μας ζωή #2

Η επαγγελματική μας ζωή

Η ζωή μας όταν λέμε “πλέον θα κάνω πράγματα και για μένα”