Στο νέο project ‘Water on the Moon’, ο μάστερ του θαλάσσιου σκι & του wakeboard, Νικόλας Πλυτάς, έρχεται αντιμέτωπος με ένα σουρεαλιστικό τοπίο στην Ελλάδα, γεμάτο φαράγγια, σπηλιές και ελληνικό καλοκαίρι. Το βίντεο είναι συγκλό. Θέλεις να πας στη Μήλο, χθες. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της Red Bull βρέθηκε στα εντυπωσιακά σεληνιακά τοπία της Μήλου, το Σαρακήνικο και το Κλέφτικο. Κι έκανε απίστευτα πράγματα. 

Η Prada Linea Rossa παρείχε ρούχα και εξοπλισμό, ενώ για την σανίδα του, συνεργάστηκε με την ομάδα Luna Rossa – νικήτρια του Prada Cup στο τελευταίο America’s Cup – για να δημιουργήσει μια custom κατασκευή ειδικά για το project αυτό.Στόχος και όραμα του Έλληνα πρωταθλητή ήταν να δημιουργήσει ένα βίντεο όπου θα απεικονιζόταν η πραγματική σύνδεση του ίδιου με τη θάλασσα, εκεί που όπως έχει πει και ο ίδιος «νιώθει ελεύθερος». Έτσι, δεν περιορίστηκε απλά σε ένα line με σανίδα, αλλά θέλησε να εντάξει και το barefoot.

Θέλει να ζει στα άκρα. Δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τη θάλασσα και τα κύματα και έχει ταξιδέψει και στην Ιαπωνία όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα στο ISA World Surfing Games. Το βιογραφικό του Έλληνα αθλητή της Red Bull είναι γεμάτο διακρίσεις: Πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι, 3η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες Wakeboard. 1η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες Waterski (μεταξύ άλλων). Δεν περιμένεις και κάτι διαφορετικό από ένα παιδί 27 ετών που κάνει θαλάσσιο σκι από τα 5 του.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexgrymanis (@alexgrymanis)

Ο Νικόλας Πλυτάς είναι ένα τεράστιο ταλέντο στην ελληνική σκηνή του θαλάσσιου σκι. Στα 19 του κατέκτησε το περίφημο ναυάγιο στην Ελευσίνα, κάνοντας κόλπα πάνω από τη σκουριασμένη γάστρα του προσαραγμένου πλοίου. Όταν δεν είναι στο νερό, ο Νικόλας αλλάζει τη σανίδα του θαλάσσιου σκι με ένα snowboard, δαμάζοντας τις χιονισμένες πλαγιές.