Όλα ξεκινούν με ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή με μια βιντεοκλήση με τους φίλους μου το απόγευμα της Παρασκευής και ο βασικός άξονας της συζήτησής μας είναι το «τι θα δούμε απόψε;». Μόλις αποφασίσουμε, ακολουθεί άλλη μία μικρή σύσκεψη για το τι θα επιλέξουμε να παρακολουθήσουμε από πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, το τι θα παραγγείλουμε αλλά και το ποια θέση θα έχει ο καθένας στην κερκίδα. Να εξηγήσω: οι θέσεις στο σαλόνι μου είναι sold out και ο καναπές μου, λόγω της Nova και της νέας πλατφόρμας της ΕΟΝ, είναι η καλύτερη και η πιο άνετη κερκίδα, τόσο ζωντανή που εύκολα σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν βρίσκεσαι σε κάποιο πέταλο του Μπερναμπέου ή στο διαμέρισμά σου στην Καλλιθέα.

Η κερκίδα μου δεν διαφέρει από τις άλλες. Ένας καναπές, ένα μικρό τραπεζάκι και μία τηλεόραση συμπληρώνουν το τρίπτυχο της επιτυχίας και του απόλυτης εμπειρίας του home entertainment. Οι φωνές των φίλων μου σε κάθε γκολ ή εντυπωσιακό κοντρόλ, θυμίζει αυτές των φίλων της Ντόρτμουντ με τη διαφορά ότι εμείς αντί για καθίσματα, έχουμε ένα αναπαυτικό μαξιλάρι να ακουμπάμε την πλάτη μας μετά από κάθε μεγάλη φάση. Όχι ότι καθόμαστε συχνά, οι συνθήκες του αγώνα, βλέπετε, δεν μας το επιτρέπουν. Για παράδειγμα, το ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης την Κυριακή 12/12, δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι άκρως θετικό. Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, δημιουργήθηκε για να διασκεδάζει και να προσφέρει συγκινήσεις. Το ίδιο και η EON.

Ο Δεκέμβριος προβλέπεται «καυτός», όπως ακριβώς και η κερκίδα μας. Τα παιχνίδια που έρχονται σύντομα στην οθόνη μας θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και ως «χριστουγεννιάτικα δώρα». Τα ντέρμπι, φυσικά, είναι πολλά και έτσι θα βρεθούμε και στις κερκίδες του εξωτερικού εκτός από τις εγχώριες. Για αρχή, δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Άρης, Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης, Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό και Φέγενορντ-Άγιαξ για το ποδόσφαιρο. Στην ουσία μιλάμε για τον γύρο της Ευρώπης μέσα σε λίγες μέρες και όλα αυτά, από τον καναπέ μου. ‘Υστερα έχουμε το μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αλήθεια, πόσα ντέρμπι αντέχεις;

Αν κάτι λατρεύουμε με τους φίλους μου, είναι να συζητάμε για τα στατιστικά του αγώνα που παρακολουθούμε, το πώς ξεκίνησε μια φάση και πώς τελικά φτάσαμε στο να σκοράρει μια ομάδα ενώ όλα έδειχναν ότι θα χάσει. Μας αρέσει να συζητάμε και να εξετάζουμε μια φάση από το ξεκίνημά της ξανά και ξανά, μέχρι να καταλήξουμε στο τελικό μας συμπέρασμα. Πώς το κάνουμε αυτό; Με την πλατφόρμα ΕΟΝ η οποία με την λειτουργία Catch up 7 ημερών μας δίνει τη δυνατότητα να «γυρίσουμε» πίσω το χρόνο μέχρι και 7 ημέρες και να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι ξανά. Μπορούμε επίσης να ξεκινήσουμε από την αρχή, να γυρίσουμε προς τα πίσω ή να διακόψουμε ένα παιχνίδι και να συνεχίσουμε την παρακολούθηση αργότερα. Το καλύτερο; Με το ΕΟΝ sports mode έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε Live στατιστικά κατά την διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την κερκίδα του σπιτιού του; Μάθε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα EON εδώ.