Το τελευταίο διάστημα ακούγονται άπειρα σενάρια για το μέλλον του MVP της λίγκας του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πολλές ομάδες εξετάζουν τις στρατηγικές τους για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα σούπερ σταρ του χρόνου που το συμβόλαιο του λήγει. Ένα από τα καλύτερα δυνατά σενάρια είναι αυτό που θέλει τους Dallas Mavericks να κάνουν πρόταση στον Γιάννη να κατέβει στο Τέξας.  

Ρεπόρτερ του ESPN αναφέρει ότι οι Mavs κάνουν χώρο στο φετινό Salary Cap, προκειμένου να είναι σε θέση του χρόνου να διεκδικήσουν τον Γιάννη. Ισχυρίζεται ότι στο Ντάλας θέλουν πολύ τον Γιάννη και εδώ που τα λέμε δεν έχουν άδικο να τον θέλουν καθώς αν ο Αντετοκούνμπο μετακομίσει στο Ντάλας, οι Μάβερικς θα έχουν στην ίδια ομάδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Λούκα Ντόνσιτς και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Greek Freak και Luka Magic στην ίδια στέγη. Ίσως ένα δίδυμο που μπορεί να σαρώσει τα πάντα, καθώς εκτός από τόνους ταλέντο, έχουν και πολλά χρόνια καριέρας μπροστά τους. Και ας μην ξεχνάμε ότι και οι δύο αυτοί αθλητές τα τελευταία χρόνια προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα στο διψασμένο κοινό του NBA. 

Όλα τα παραπάνω ασφαλώς δεν είναι τίποτα παραπάνω από ρεπορτάζ και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε λίγο καιρό που θα δούμε αν ο Γιάννης θα υπογράψει το Supermax συμβόλαιο των Bucks. Ωστόσο αν γίνει πραγματικότητα, θα είναι ξεκάθαρα ένα παρεάκι καλύτερο από το δικό σου!