Η απάντηση είναι απλή. Μπο Κρουζ. Ο γνωστός φόργουορντ από την κινηματογραφική ταινία «Hustle» με τον Άνταμ Σάντλερ, «Μπο Κρουζ», κατά κόσμον Χουάντσο (ή Χουάν) Ερνανγκόμεθ που έχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και το Ευρωμπάσκετ 2022 θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια. Και το ελληνικό Twitter τρελάθηκε.

Την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναρτώντας αρχικά ένα GIF του ηθοποιού Άνταμ Σάντλερ από την ταινία HUSTLE, που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Χουάντσο ως Μπο Κρουζ, προαναγγέλοντας την σπουδαία μεταγραφή.

Οι περισσότεροι τον είδαμε στο Hustle, ένα μπασκετικό δράμα με σαφέστατες επιρροές από το Ρόκι στο Netflix. Εκεί ένας σκάουτερ (ο Άνταμ Σάντλερ) για τους Philadelphia 76ers περνά τον περισσότερο χρόνο του ψάχνοντας τον κόσμο για τον επόμενο Γιάννη Αντετοκούνμπο του NBA, μακριά από τη σύζυγό του (Queen Latifah) και την κόρη του Άλεξ (Τζόρνταν Χαλ) ενώ ήθελε απεγνωσμένα να γίνει προπονητής. Όταν ανακαλύπτει τον Bo Cruz έναν άγνωστο παίκτη που ζει στην Ισπανία, ο Στάνλεϊ ρισκάρει τα πάντα για να τον πάρει στην ομάδα.

Ο Ερνανγκόμεθ έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία του Netflix, Hustle, σε παραγωγή των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άνταμ Σάντλερ.

Η μητέρα του, Μαργαρίτα Γκάιερ, ήταν διεθνής καλαθοσφαιρίστρια, η οποία κατέκτησε με την Ισπανία το Ευρωμπάσκετ γυναικών 1993. Ο πατέρας του έπαιζε επίσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Estudiantes και η μικρότερη αδερφή του παίζει επί του παρόντος στην ομάδα νέων της Estudiantes. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, Γουίλι, αγωνίζεται στο NBA, έχοντας παίξει στο παρελθόν στη Ρεάλ Μαδρίτης.