Σε περίπτωση που ξεχάσατε ότι η Ρις Γουίδερσπουν  συμμετείχε ως guest-star στη κωμική σειρά που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τόσα χρόνια μετά, μας το θύμισε αυτό το Insta post.«Δεν μπορείς να έχεις τον Ρος», της λέει η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία γίνεται πάλι «Ρέιτσελ» για μερικά δευτερόλεπτα με τη Γουίδερσπουν να της απαντάει: «Δεν μπορώ να τον έχω; Το μόνο που δεν μπορώ να έχω είναι γαλακτοκομικά».Την Πέμπτη, η  Ρις Γουίδερσπουν  δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο των αδελφών Γκρην– που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο The Morning Show του Apple TV+. Η σκηνή διαδραματίζεται στο επεισόδιο της 6ης σεζόν “The One Where Chandler Can’t Cry”.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η  Ρις Γουίδερσπουν  περιέγραψε τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του Friends. Έπαιξα την αδερφή της. Ήμουν 23 ετών και μόλις είχα ένα μωρό. Θήλαζα την Άβα στο πλατό, και η Τζεν με πλησίασε να με ρωτήσει με έκπληξη «Έχεις μωρό;» απάντησα «Το ξέρω, είναι περίεργο». 

Το 2000, η ​​Γουίδερσπουν έκανε ένα από τα καλύτερα cameo της σειράς ως η μικρότερη αδερφή της Ρέιτσελ Γκριν, Τζιλ.

Χρήσιμη «άχρηστη πληροφορία»: Όταν η Aniston μπήκε στο Instagram το 2019, παραλίγο να ρίξει την πλατφόρμα των social media με την πρώτη της ανάρτηση – μια selfie με τους κολλητούς της στα Φιλαράκια. Στην πραγματικότητα σημείωσε το ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο για να φτάσει το ένα εκατομμύριο followers στο Instagram.