Η ράπερ Lioness αποκάλυψε ότι συνεχώς την μπερδεύουν με την ομάδα της Αγγλίας σε ένα νέο tweet. Στο προφίλ της ράπερ στο Twitter @Lionesses πολλοί οπαδοί κατά λάθος έγραψαν συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.  Πολλοί χρήστες θέλησαν να στείλουν συγχαρητήρια στις Lionesses κι αντ’ αυτού, έστειλαν, τελικά, στην ράπερ Lioness.

Το προφίλ της ράπερ στο Twitter είναι @lionesses, κάτι που οδήγησε πολλούς οπαδούς να της στείλουν κατά λάθος μήνυμα με συγχαρητήρια. Σε έναν ιστορικό τελικό, οι Lionesses κέρδισαν στον τελικό την αντίπαλο Γερμανία με 2-1 μπροστά σε ένα κοινό 87.000 ατόμων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Γουέμπλεϊ.  Οι γυναίκες της Αγγλίας κέρδισαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, φέρνοντας ένα σημαντικό διεθνές τρόπαιο για πρώτη φορά από τότε που η ανδρική ομάδα κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1966, περισσότερο από μια ζωή για πολλούς από τους φιλάθλους που συνωστίστηκαν στο Γουέμπλεϊ για τον αγώνα. Κέρδισαν τη Γερμανία, τον πιο πικρό αντίπαλο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

 

https://twitter.com/Lionesses?ref_src=twsrc%5Etfw

Κερδίζοντας τη Γερμανία, οι Lionesses της Αγγλίας δημιούργησαν μια νέα καθοριστική στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο και ο αντίκτυπος στο ευρύτερο γυναικείο ποδόσφαιρο αναμένεται να είναι τεράστιος. Oι 87.192 οπαδοί στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή σημείωσαν την υψηλότερη προσέλευση από οποιονδήποτε τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος – ανδρών ή γυναικών. Οι χορηγοί συρρέουν. Η επιτυχία των Lionesses είναι το επιστέγασμα χρόνων δουλειάς για τη δημιουργία μιας κορυφαίας επαγγελματικής διεθνούς ομάδας. Οι ποδοσφαιρίστριες της Αγγλίας δεν έχουν κατακτήσει απλώς το πρωτάθλημα . Η ομάδα έχει μπει στις καρδιές του κοινού.  Οι εφημερίδες αφιερώνουν πολλές σελίδες στην αθλητική κάλυψη της ομάδας. Και τα ίδια τα παιχνίδια προσελκύουν ένα εντελώς νέο σύνολο θαυμαστών. Η παρακολούθηση γυναικείου διεθνούς ποδοσφαίρου μοιάζει – και είναι – ένας διαφορετικός κόσμος από την ανδρική εκδοχή. Στο γυναικείο ποδόσφαιρο, η τιμή, η ευγένεια και η αυξημένη ασφάλεια σημαίνει ότι περίπου το μισό κοινό μπορεί συχνά να είναι παιδιά. Κάτι που δεν το λες για το αντρικό ποδόσφαιρο.