Έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τη σειρά που έγινε φαινόμενο Buffy the Vampire Slayer στις οθόνες μας, ωστόσο η φεμινιστική του κληρονομιά εξακολουθεί να ζει στις καρδιές μας (φυσικά για τα memes μιλάμε).

Η Buffy, την οποία υποδύεται η Sarah Michelle Gellar , έδειξε σε εκατομμύρια νέους τη σημασία της γενναιότητας, της καλοσύνης και του λάθους, σκοτώνοντας βρικόλακες. Σύμφωνα με το Deadline , το υπερφυσικό δράμα βρίσκεται σε εξέλιξη στα στούντιο του Fox 21 TV και η Monica Owusu-Breen (η δημιουργός του Midnight, Texas ) έχει επιλεγεί ως συγγραφέας της σειράς. Αναμένεται επίσης ότι ο Τζος Γουίντον – ο οποίος δημιούργησε το πρωτότυπο σόου – θα επιστρέψει ως εκτελεστικός παραγωγός.

https://t.co/Zd1NXOZX3G

Δυστυχώς, η Buffy – AKA Sarah Michelle Gellar – απέκλεισε το ενδεχόμενο να επαναλάβει τον ρόλο. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast «On With Mario Lopez» το 2021, όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε ποτέ στο franchise, η ηθοποιός απάντησε τα τέρατα «ήταν μια μεταφορά για τη φρίκη της εφηβείας».

Η SMG έχει υποστηρίξει τη Ζεντάγια για τον ρόλο. Σε μια συνέντευξη με τον Evan Ross Katz , τον συγγραφέα του «Into Every Generation a Slayer Is Born: How Buffy Staked Our Hearts», η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να παίξει τον εμβληματικό χαρακτήρα, είπε: “Ψηφίζω Ζεντάγια”.

Η Sarah Michelle Gellar πρωταγωνίστησε στη σειρά για επτά σεζόν και σχεδόν 150 επεισόδια. Η σειρά ξεκίνησε το 1997 και ολοκληρώθηκε το 2003.

https://t.co/Sdz4oKh3gM

Ένα reboot βρίσκεται στα σκαριά τουλάχιστον από το 2018, με τον Τζος Γουίντον να είναι εκτελεστικός παραγωγός. Παρά τα σκάνδαλα για κατάχρηση εξουσίας στη διάρκεια των γυρισμάτων.