Οι πληροφορίες θέλουν τη Μάγδα Φύσσα να ξεσπά σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί 5,5 χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή.   

Σε δηλώσεις της έκανε λόγο για τεράστιο αγώνα, αναφερόμενη σε όσα πέρασε εκείνη και όσοι ενεπλάκησαν στα της δίκης. Όταν ερωτήθηκε αν η δικαστική απόφαση δικαιώνει τον γιος της, Παύλο, η Μάγδα Φύσσα απάντησε:

“Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτυπήσαν και σακατέψαν. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος αν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Η δικαίωση είναι για εμάς, για αυτόν τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από τον μανδύα του πολιτικού κόμματος”.  

Έξω από τη δικαστική αίθουσα, οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί δέχτηκαν με χειροκροτήματα τα νέα για την απόφαση που βάζει στη φυλακή τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, αλλά και τον Ρουπακιά, που κατηγορείται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.