Εκπροσωπώντας την αινιγματική δύναμη της techno, ο I Hate Models, ξεκίνησε το ταξίδι του στη μουσική, με την κυκλοφορία του εξαιρετικού “Persephone” το 2015. Ο ταλαντούχος Γάλλος παραγωγός και DJ αψηφά τους κανόνες του είδους και υφαίνει απρόσκοπτα industrial, acid, EBM, trance και ψυχεδελικά elements στο ηχητικό του αποτύπωμα.

Με μόνιμη την τάση για υπέρβαση των ορίων, τα δυνατά kick drums, τα πλούσια pads και τα εκλεκτικά φωνητικά του IHM επαναπροσδιορίζουν την techno, ενώ τα υψηλής ενέργειας DJ sets του σε όλο τον κόσμο, αποτελούν μία μόνιμη απόδειξη της μαεστρίας του στα γρήγορα BPM και τις εκλεκτικές επιλογές.

Η Nur Jaber, μια ιδιαίτερη περίπτωση DJ και παραγωγού με έδρα το Βερολίνο, έχει το χάρισμα να δημιουργεί υπερβατικά ηχητικά τοπία. Με καταγωγή από τον Λίβανο, το μουσικό της ταξίδι αντανακλά μια αρμονική συγχώνευση πολιτιστικών επιρροών. Με κυκλοφορίες σε αξιόλογες εταιρείες, όπως οι Bpitch, fabric, ARTS και OSF, τα υπνωτικά techno ταξίδια της Nur ενσωματώνουν μια λεπτή ισορροπία ακατέργαστης δύναμης και συναισθηματικού βάθους. Στα sets της προκαλεί το κοινό σε ένα ηχητικό ταξίδι στο σύμπαν της techno, που επιδεικνύουν μια μοναδική ικανότητα σύνδεσης με το κοινό σε βαθύ επίπεδο.

Η Lucia Lu, το ανερχόμενο αστέρι στον ορίζοντα της ηλεκτρονικής μουσικής, φέρνει μια νέα προοπτική στη σκηνή. Η μεταδοτική ενέργεια και ο καινοτόμος ήχος της έχουν ήδη γοητεύσει το κοινό σε όλη την Ευρώπη. Τα σετ της Lucia συνδυάζουν άψογα τα είδη, δημιουργώντας μια εμπειρία που είναι ταυτόχρονα δυναμική και συναισθηματική. Με την φήμη των εμφανίσεών της να την ακολουθεί, η Lucia Lu είναι ένα σημαντικό, must-know όνομα στο εξελισσόμενο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το lineup συμπληρώνουν οι local artists, Cirkle, Ate & Salin.

INFO

VELOCITY ARENA with I HATE MODELS, NUR JABER, LUCIA LU CIRKLE, ATE & SALIN

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ “ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ”, O.A.K.A.

Διεύθυνση:
Ο.Α.Κ.Α (Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Γκάλης)
Λεφ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη, Μαρούσι 151 23

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: MORE.COM