Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στην Πλεύση Ελευθερίας, ειδικά μετά την συνέντευξη τύπου των “κομμένων” από το κίνημα/κόμμα της καρδιάς μας (διπλής). Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να δώσει τις απαντήσεις της γύρω από τα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Πριν περάσουμε εκεί, όμως, να σας υπενθυμίσουμε εντελώς επιδερμικά τι έχει συμβεί: Υποψήφιοι καταγγέλλουν πως ήταν πρώτοι σε σταυρούς αλλά μετακινήθηκαν σε θέσεις για να εκλεγούν πρόσωπα που στηρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πάμε παρακάτω. 

Μετά τη συνέντευξη τύπου των “κομμένων”, η Ζωή που μπίφαρε και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα με καρδιές και ατάκες, υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και πως όλα ήταν προσυμφωνημένα. Εντάξει, ο καθένας έχει την άποψή του, πού να μπλέκουμε εμείς στα εσωκομματικά τους τώρα; Είμαστε διακριτικοί.

«Ήταν συμφωνημένο και γνωστό σε όλους. Κατά δεύτερον το έκαναν όλοι και πρέπει να προβληματιστεί ο κόσμος γιατί μόνο εγώ, η μόνη γυναίκα επικεφαλής δέχομαι τέτοια επίθεση γι αυτό που έκαναν όλοι», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως είδαμε στο μεσημβρινό δελτίο του Alpha και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να την πιστέψουμε.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν την πιστεύουν. Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια; Η απάντηση στο επόμενο επεισόδιο της καλύτερης προεκλογικής σαπουνόπερας.