Δεν είναι η πρώτη φορά που η αθλητική εφημερίδα Sportime κάνει τη διαφορά και αντί για αθλητισμό, ασχολείται με τον σκοταδισμό. Δικαίωμά της είναι βέβαια να μην παίζει στο πρωτοσέλιδό της με μπάλες, οι άνθρωποί της άλλωστε ή τουλάχιστον το άτομο που παίρνει την απόφαση για το τι βάλουν μπροστά, μοιάζει να την έχει χάσει. Την μπάλα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει, για παράδειγμα το πρωτοσέλιδο με τις αμβλώσεις; Υπάρχουν κι άλλα, αλλά αυτό είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό. Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, η Sportime αποφάσισε να κάνει μία ακόμα επιστροφή στον Μεσαίωνα. Βλέπετε, μας λέει να στηρίξουμε ανοιχτά τη ΝΙΚΗ και να κάνουμε come out στις εκλογές που πλησιάζουν. Μιλάμε για σκοταδισμό.

«ΤΩΡΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΠΑ! ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΕΠΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΕΠΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΕΠΕ ΜΠΛΕ, ΕΠΤΕ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΤΡΙΑ ΖΥΠΑ ΤΑ ΖΥΠΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΝ ΣΧΈΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΥΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΝ ΣΧΈΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΖΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ», διαβάζουμε και βλέπουμε έναν θλιμμένο γέροντα. 

Για τους περισσότερους, αυτό το πρωτοσέλιδο είναι αστείο. Ίσως και να είναι. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι επικίνδυνο καθώς μιλάμε για στήριξη σε ένα κόμμα με ακραίες πολιτικές θέσεις.