Και τι ζητάμε; Μια ολόκληρη μέρα χωρίς αυτό το αίσθημα ντροπής για λογαριασμό ενός Έλληνα που αγάπησε το νταηλίκι σε σημείο παθολογίας. Στα σημερινά νέα της ντροπής, ένας άνδρας στην Πάτρα βγήκε εκτός εαυτού στο ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων, καταλήγοντας να χτυπά υπάλληλο ΑμεΑ που του ζήτησε να ηρεμήσει. 

Πιο συγκεκριμένα, ο τύπος ενημερώθηκε στο ΚΕΠ πως δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί εκεί και πως θα πρέπει να απευθυνθεί σε μια άλλη υπηρεσία. Τότε επιτέθηκε λεκτικά με απρεπείς εκφράσεις σε γυναίκα υπάλληλο, και γρονθοκόπησε στο πρόσωπό συνάδελφό της, άτομο με αναπηρία, που του ζήτησε να ηρεμήσει και να χαμηλώσει τους τόνους. 

Η Διευθύντρια του ΚΕΠ κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενημερώνοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, ο οποίος ζήτησε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Ωστόσο ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα αυτή βέβαια, γιατί η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο φέρεται να ξέχασε όταν έφυγε άρον άρον από το ΚΕΠ. σε βάρους του κινήθηκαν οι νομικές διαδικασίες. 

Η ΑμεΑ υπάλληλος, έχοντας τραυματιστεί στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα. 

Ντροπή. Τίποτα άλλο.