Είχαμε την πεποίθηση, ή έστω την αισιοδοξία, πως δεν θα γράφαμε κάτι αντίστοιχο μετά το κλείσιμο του εμβληματικού κινηματογράφου ΙΝΤΕΑΛ. Εκεί όπου περάσαμε τόσα πρωινά παρακολουθώντας διαφόρων ειδών ταινίες, που στη συνέχεια μας έβρισκε όλους στον εξωτερικό χώρο να τις συζητάμε. Ωραίες μέρες, ωραίες στιγμές.

Όπως ωραίες στιγμές έχουμε περάσει και στον κινηματογράφο «Αλεξάνδρα, στην Καλλιθέα, ο οποίος δυστυχώς θα μείνει ως μια καλή ανάμνηση, αφού ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε με ανάρτηση του πως επέλεξε να μην ανανεώσει την σύμβαση. Άλλο ένα σημείο δηλαδή που θα μετατραπεί σε κάτι άλλο – άγνωστο προς το παρόν σε τι.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του κινηματογράφου Αλεξάνδρα στο Facebook:

«Πήραμε στα χέρια μας τον κινηματογράφο το 2015 και τον λειτουργήσαμε για 9 χρόνια προσπαθώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και πιστεύουμε ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη σας. Δεν γνωρίζουμε τι μέλλον θα έχει η Αλεξάνδρα, ίσως έφτασε η στιγμή να κλείσει και ο τελευταίος χειμερινός κινηματογράφος της Καλλιθέας. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε σε όλους σας τα καλύτερα.

Υ.Γ. Δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε για τα τόσο θερμά σχόλια. Η εκτίμησή σας αντανακλά σε όλους τους συνεργάτες μας που από το 2015 έως και σήμερα πέρασαν από την Αλεξάνδρα και εργάστηκαν με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για να προσφέρουν στο κοινό της Καλλιθέας το καλύτερο δυνατό. Να γνωρίζουν ότι τους θυμόμαστε όλους».