Μία ημέρα χωρίς Νίκο Ευαγγελάτο είναι μια χαμένη μέρα. Είναι περίεργο όταν ο ίδιος και τα γραφικά του δεν αποτελούν μέρος της ειδησεογραφίας. Μας έχει κακομάθει. Αυτή τη φορά όμως έχουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Όχι ένα ακόμη γραφικό από την σούπερ ντούπερ ομάδα της εκπομπής του, αλλά μία πραγματικότητα που έγινε μετά από 3D γραφικό. Σας μπλέξαμε. Μισό λεπτό να εξηγήσουμε.

Στις 4 Μαρτίου ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίασε το νέο διαμέρισμα που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ, στο Κολωνάκι. Η ομάδα του, που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και όπως φαίνεται, δεν έχει σκοπό να σταματήσει να μας τροφοδοτεί με ακόμα περισσότερες, τον «έβαλε» σε αυτό το διαμέρισμα του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Έκατσε στον καναπέ σταυροπόδι, κυκλοφόρησε λίγο στο σαλόνι, αλλά ως εκεί. Μην καταπατήσει και την ιδιωτικότητα.

Να όμως που ο δημοσιογράφος τελικά μπούκαρε στο διαμέρισμα. Κυριολεκτικά. Ο Ευαγγελάτος πήρε συνέντευξη στον Κασσελάκη, που αλλού, στο διαμέρισμα του φυσικά. Ή και όχι, μη βιάζεστε. Σε πρώτη φάση μέχρι και το Mega τρόλαρε νωρίτερα σήμερα την φασούλα, ανεβάζοντας ένα βίντεο που δείχνει πλάνα από την προηγούμενη «επίσκεψη» του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και γράφοντας στο βίντεο: «Το live news ξανά στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη».

Σε δεύτερη φάση, το απόσπασμα που ακολουθεί δείχνει τον Ευαγγελάτο να βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι και τον Κασσελάκη να χτυπάει την πόρτα για να μπει. Και αυτό είναι ένα ίντρο από την live συνέντευξη που τελικά παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή.