Το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων φαίνεται πως έχει ιστορικό κακοδιαχείρισης και αδιαφορίας. Θύμα ενδοοικογενειακής βίας είχε πάει στο εν λόγω αστυνομικό τμήμα, βαριά χτυπημένη, για να καταγγείλει τον σύζυγό της και να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο όχι μόνο δεν την άφησαν να μπει μέσα, αλλά την έδιωξαν κιόλας. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», αυτό δεν έγινε μία φορά, αλλά δύο. Δύο διαφορετικοί αστυνομικοί δηλαδή, την άφησαν να φύγει, με τη δικαιολογία ότι στο εσωτερικό του τμήματος υπήρχε άλλη διαδικασία, αρκετά χρονοβόρα, επομένως θα περίμενε ώρα αδίκως. 

«Πριν δύο χρόνια βίωσα κι εγώ ενδοοικογενειακή βία. Βρήκα τη δύναμη και πήγα στο Α.Τ των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Εκεί ο αστυνομικός που ήταν στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε κατάλληλα. Ήμουν πολύ άγρια χτυπημένη, με μώλωπες και μου είπε ότι δεν μπορώ να ανέβω γιατί υπάρχει μία άλλη διαδικασία αυτοφώρου και θα χρειαστεί να περιμένω. Με ρώτησε εάν με χτύπησε, και ήμουν μαυρισμένη, και μου είπε καλύτερα να φύγω. Γύρισα σπίτι, λάθος μου αλλά ήμουν σε άθλια κατάσταση, και προσπάθησα ξανά την επόμενη ημέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός και διαδραματίστηκε το ίδιο σκηνικό. Μου είπαν πως θα περιμένω πολλές ώρες γιατί η αξιωματικός υπηρεσίας πάνω έχει αυτόφωρο πάλι. Αν θέλετε περιμένετε εδώ, αλλά θα τελειώσει 10-11 το βράδυ. Δεν μπήκα μέσα ποτέ.

Μετά κινήθηκα νομικά γιατί δεν έβρισκα άκρη. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Είναι συνδυασμός συναισθημάτων. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να μιλήσω.Το θέμα είναι να αλλάξει και η νομοθετική ρύθμιση για να μη ρυθμίσουμε άλλα θύματα. Εγώ μετά κινήθηκα νομικά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι συνδυασμός συναισθημάτων. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Θυμήθηκα ξανά το περιστατικό όταν το είδα. Πως πήγα να ζητήσω βοήθεια και δεν με άκουσαν».

Όπως είπε επίσης και η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και τη διαχείριση της αστυνομίας, «η πρώτη λέξη που έλεγαν οι αστυνομικοί -όχι όλοι, αλλά πολλοί- όταν πήγαινε μία κακοποιημένη γυναίκα, ήταν πως κρατάνε χρόνια τα δικαστήρια και έχεις παιδιά».