Ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας IC62 στα Τέμπη. Ήταν από τους τυχερούς που γλύτωσαν από τη σφοδρή σύγκρουση. Από τότε κι ύστερα, η Ευδοκία Τσαγκλή ένα και μόνο ζητάει, ένα και μόνο κυνηγάει: Να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι έφταιξαν για το κακό.

Μόνο που σε αυτήν της την προσπάθεια συναντά εμπόδια. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μέσω Instagram, το εξώδικο που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο ώστε να διαβιβαστεί και στα υπόλοιπα μέλη, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του καθώς στον δικαστικό επιμελητή δεν επιτράπηκε η είσοδος στη Βουλή.

«Ο άνθρωπος περίμενε δυο ώρες και τελικά δεν τον άφησαν να μπει ναι να ασκήσει το λειτούργημα του. Πραγματικά είμαι ευγνώμων που υπάρχει το Ίντερνετ και λίγοι γενναίοι δημοσιογράφοι», σχολίασε.

Από πλευράς του κ. Μαρκόπουλου, το «όχι» δικαιολογήθηκε ως απόρροια του γεγονότος πως η Εξεταστική Επιτροπή ήταν σε εξέλιξη. Ο πρόεδρός της και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού ενημερώθηκε για το θέμα, εμφανίζεται να ζήτησε το εξώδικο να παραδοθεί στο προσωπικό του γραφείο στη Νίκαια.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε η Ευδοκία Τσαγκλή στο Instragram αναφέρει τα εξής:

Να σημειώσουμε πως στο εξώδικο της, η Ευδοκία Τσαγκλή ζητά να κληθούν μάρτυρες στην Εξεταστική και να μην διακόψει τις εργασίες της. Συγκεκριμένα, ζητά την κλήση του Χρήστου Τριαντόπουλου «ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μετά το συμβάν στην Λάρισα και γνωρίζει ποιος και γιατί αποφάσισε την συγκεκριμένη επιχείρηση αλλοίωσης στοιχείων».

Ακόμη ζητά να διωχθούν για ψευδορκία οι κ.κ. Καραμανλής, Τερεζάκης, Καραβάκης, Πατέρας και η κα Τσιαπαρίγου.

Υπενθυμίζεται πως χθες (20/2) αποχώρησαν από την Επιτροπή κόμματα της Αντιπολίτευσης διαμαρτυρόμενα για συγκάλυψη, επειδή δεν γίνεται κλήση σε άλλους μάρτυρες.