Το βαρέλι δεν έχει πάτο και όσες φορές και να το γράψουμε, δε θα είναι αρκετό. Σε κάθε κακοποίηση ζώου, σε κάθε κτηνωδία, θα είναι εκεί να μας υπενθυμίζει πως θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα σκοτώνουν αθώες ψυχές. Δεν έχουν περάσει καν αρκετές εβδομάδες από την κτηνωδία στην Αράχωβα, όπου το χάσκι που ξεψύχησε επειδή κάποιος αποφάσισε να το βιάσει μέχρι θανάτου, και έχουμε την πρώτη είδηση σκατοψυχίας για το 2024.

Μας έρχεται από την Λαμία, εκεί όπου κάποιοι έφτιαξαν μια βάναυση παγίδα παλιάς τεχνολογίας, τύπου δόκανου και την παράτησαν στο κέντρο της πόλης. Και προφανώς κάποιο ζώο θα τραυματιζόταν -το λιγότερο δηλαδή-, με μία γάτα να γίνεται το άτυχο θύμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχουν στοιχεία και αναμένεται επίσημη καταγγελία. Μία χρήστης στο Facebook, έκανε την σχετική ανάρτηση, συνοδευόμενη από φωτογραφίες με το τραυματισμένο γατάκι. 

««ΔΟΚΑΝΟ ΠΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – (ΒΑΝΑΥΣΗ) ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!!! Η γάτα που είχε πιαστεί το πόδι της σε δόκανο (!!!) και το έσερνε μαζί της βρέθηκε από τον Αποστόλη Καψιώτη και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό κτηνιατρείο.Έχει δύο κατάγματα στα δάχτυλα του ποδιού. Κάποιο ΤΕΡΑΣ συμπολίτης μας την τοποθέτησε και προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά βάσει πληροφοριών. Η γάτα πρέπει να κατάφερε να κόψει το υλικό με το οποίο ήταν δεμένο το δόκανο και έφυγε σέρνοντας το μαζί της. Έχουμε ήδη αρκετά στοιχεία και αύριο θα γίνει καταγγελία».