Δεν θα ήταν εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αν δεν ξεκινούσε τη νέα χρονιά και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με συνεντευξιαζόμενο κάποιον που δίνει μπόλικο τυρί για να αναπαραχθεί και να γίνει viral στο ίντερνετ. Ο Νίκος Οικονόμοπουλος εδώ και κάμποσα χρόνια, προκαλεί αντιδράσεις με όσα λέει, εξού και ανάμεσα στις ερωτήσεις για την επαγγελματική του πορεία, υπάρχουν και αυτές για την προσωπική του ζωή -αναλύοντας το πώς θέλει την γυναίκα στο σπίτι του- την θρησκεία και τώρα, και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.  

Την άποψη του για την γυναίκα που θα ήθελε εκείνος στη ζωή του, αλλά τη θέση και τον ρόλο της, την έχουμε μάθει. Τώρα μάθαμε και την γνώμη του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν συμφωνώ, αλλά αυτό είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Θες να έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου. Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Από εκεί και έπειτα, τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο οποιοσδήποτε».

Πάντως, όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε πως έχει βάλει ψηλά τον πήχη. «Αυτό που σκέφτομαι στη δική μου περίπτωση είναι ότι δεν θέλω να χωρίσω αν κάνω οικογένεια» είπε επίσης και πρόσθεσε: «Έχω ένα μεγαλύτερο άγχος να βρω την πιο σωστή γυναίκα για τα δικά μου δεδομένα. Δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Δεν έχω φτάσει στον γάμο, δεν έχω κάνει πρόταση. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν ξέρω πότε θα έρθει, μπορεί και ποτέ. θέλω να ζήσω την εμπειρία του να κρατάς ένα δικό σου δημιούργημα».

Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως ο καθένας έχει την άποψή του και έχει δικαίωμα να την λέει, πόσο μάλλον αν προηγουμένως έχει ερωτηθεί σχετικά. Δεν φταίει ο Οικονομόπουλος, όσοι τον ρωτάνε φταίνε.