Οι καλύτερες ειδήσεις ή καλύτερα οι πιο ιδιαίτερες, μας έρχονται συνήθως από τη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, οδηγός τουριστικού λεωφορείου νόμιζε ότι έπαιζε συγκρουόμενα σε λούνα παρκ και πήρε σβάρνα σταθμευμένα αυτοκίνητα, λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης στην Εγνατία οδό, στο ύψος της πύλης Εμπορίου της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το thefestival.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το λεωφορείο που κινείτο στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα προς δυτικά, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Βέβαια, το τουριστικό λεωφορείο χτύπησε πρώτα σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία χτύπησαν με τη σειρά τους άλλα επτά, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές ζημιές τουλάχιστον τα έξι από αυτά. Ή παίζουμε συγκρουόμενα ή δεν παίζουμε.

Ο οδηγός, πριν τον πιάσει αυτός ο παιδικός ενθουσιασμός να διαλύσει ό,τι βρει μπροστά του, είχε προγραμματίσει να παραλάβει και να μεταφέρει ανθρώπους της εργατιάς στους χώρους εργασίας τους. Ο ίδιος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δε γνωρίζει πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος που έκανε καλοκαιρινά τα υπόλοιπα. Επίσης, οδηγός δεν ήταν άυπνος, ούτε κουρασμένος.