Και μη χειρότερα.

Ναι, οι Σπαρτιάτες μπήκαν στη Βουλή, ενώ καλά καλά δεν έχουμε διαχειριστεί το γεγονός της ίδιας τους της ύπαρξης. Και τώρα μαθαίνουμε πως διέγραψαν με συνοπτικές διαδικασίες υποψήφιά τους, γιατί είχε λογαριασμό στο Only Fans.

Πιο συγκεκριμένα, η Δομινίκη Παπαδοπούλου, υποψήφια με το κόμμα Σπαρτιάτες (τα εκλογικά αποτελέσματα του οποίο απόλαυσε ιδιαίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης, τον οποίο και ευχαρίστησαν πρώτο πρώτο), φαίνεται πως διατηρεί λογαριασμό στο Only Fans. Εν τω μεταξύ, το τηλεοπτικό κοινό, από ό,τι καταλαβαίνουμε, τη γνωρίζει από τη συμμετοχή της σε εκπομπές όπως το GNTM, το X-Factor, αλλά και σε άλλες της Αννίτας Πάνια.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου εξελέγη σε κάθε περίπτωση, αλλά διαγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες της από το Only Fans. Με μια “Επείγουσα Ανακοίνωση!”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Βασίλης Στίγγας ανακοίνωσε τη διαγραφή της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει:

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της.

Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».