Ένας Βέλγος που ζητάει προσοχή περισσότερο και από τον σκύλο σου,  έκανε τη φάρσα της ζωής του όταν σκηνοθέτησε τον θάνατό του και εμφανίστηκε στην κηδεία του κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο αντί να κάνει τη γνωστή βόλτα με τη νεκροφόρα. Ο TikToker David Baerten, μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του, αποφάσισε να οργανώσει τον fake θάνατο για να κάνει φάρσα στους αγαπημένους του και να δει ποιος νοιάζεται πραγματικά για εκείνον.

Πολύ έξυπνο θα πούμε εμείς.

Για να διαδοθεί η είδηση του “θανάτου” του Baerten, ένα από τα παιδιά του βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε ένα αφιέρωμα στον πατέρα της λέγοντας πως “Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε σκέφτομαι”. Σύμφωνα με τους Times UK πάντα. “Γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Θα γινόσουν παππούς και είχες ακόμα όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπώ! Σε αγαπάμε! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.

Στην ψεύτικη κηδεία, η οποία πραγματοποιήθηκε κοντά στην πόλη της Λιέγης το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρευρέθηκαν δεκάδες φίλοι και μέλη της οικογένειας ντυμένοι στα μαύρα, περιμένοντας την έναρξη της τελετής μέχρι να σκάσει από το πουθενά ένα ελικόπτερο.

Ο “νεκρός”, μαζί με ένα συνεργείο καμερών, πήδηξε από το ελικόπτερο, ενώ χαιρέτησε τους πενθούντες με τα εξής λόγια: “Εις υγείαν σε όλους σας, καλώς ήρθατε στην κηδεία μου”. Γελάσαμε, λέμε. 

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Κάποιοι ανακουφίστηκαν από την επιστροφή του Baerten από τον κάτω κόσμο, τρέχοντας μέσα από ένα χωράφι για να τον αγκαλιάσουν μόλις προσγειώθηκε, ενώ άλλοι παρέμειναν στο πάρκινγκ λίγο μπερδεμένοι για το τι συνέβαινε. Μπορεί να είχαν καπνίσει κάτι οι άνθρωποι, δεν κρίνουμε.

Φυσικά, υπήρχε και ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τον Baerten, γεγονός που ανάγκασε τον TikToker να δώσει εξηγήσεις, λέγοντας ότι το έκανε επειδή δεν του άρεσε η αντιμετώπιση της οικογένειας και των φίλοι του.

“Αυτό που βλέπω στην οικογένειά μου με πληγώνει συχνά, δεν με καλούν ποτέ σε τίποτα. Κανείς δεν με βλέπει. Όλοι μας απομακρυνθήκαμε μεταξύ μας. Ένιωθα ότι δεν με εκτιμούσαν”, δήλωσε. “Γι’ αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα ζωής και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις”.

Αυτή η ιστορία, κυρίες και κύριοι, είναι μία ακόμα απόδειξη ότι τα social media έχουν προκαλέσει ζημιά στον εσωτερικό μας κόσμο.