Κάναμε και ρίμα στον τίτλο. Άκυρο, αλλά έπρεπε να το σχολιάσουμε μπας και καταλάβετε και εσείς ότι (ίσως) έχουμε περισσότερο ταλέντο από τον Snik ο οποίος, όχι μόνο αποκάλεσε τεμπέληδες όσους ασχολήθηκαν μαζί του την ημέρα της κακοκαιρίας, αλλά πρότεινε και δουλειές από πάνω, έτσι, για να μας εξοργίσειν να μας κάνει αν μισήσουμε ακόμα περισσότερο την τραπ. Εντάξει, δεν τη μισούμε, δεν είμαστε μπούμερς (για την ώρα).

Τώρα θα αναρωτηθείτε δικαίως για ποιο λόγο αναφέρουμε τον Snik στην εισαγωγή. Θα σας πούμε γιατί ξέρουμε ότι δεν θα κοιμηθείτε το βράδυ. Ο τράπερ έχει πολλά τατουάζ. Καλά, κακά, μέτρια, δεν θα το κρίνουμε εμείς. Γι’ αυτό που είμαστε σίγουροι, όμως, είναι ότι τα καλύτερα τατουάζ, είναι βγαλμένα από τη ζωή. Μη βιάζεστε, θα φτάσουμε και εκεί.

Αν ψάχνετε για κάποια έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας ή απλά θέλετε να δείτε μερικά από τα πιο όμορφα “κομμάτια” εκεί έξω, τα subreddits r/tattoo και r/tattoos είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε -διαδικτυακά πάντα. Για να μην μπαίνετε στο Reddit όμως και χάσετε την μπάλα, ψάξαμε εμείς για εσάς. 

Αυτές οι διαδικτυακές κοινότητες, που λέτε αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες του Provocateur, είναι γεμάτες με φωτογραφίες από άτομα που μοιράζονται το δικά τους τατουάζ, καθώς και τα σχέδια που θαυμάζουν από άλλους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Ένα είναι σίγουρο: ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανακαλύψεις κάτι που του αρέσει, ανεξάρτητα από το γούστο του καθενός.

Ακολουθούν τα δέκα καλύτερα τατουάζ που βρήκαμε. Με το μαλακό, κοστίζουν, οπότε πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση να αντιγράψετε τα παρακάτω σχέδια, σκεφτείτε το δύο φορές.