Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς με την επόμενη σεζόν του Euphoria θέλουμε να ασχοληθούμε. Δηλαδή, την περιμένουμε, για να είμαστε ειλικρινείς. Ή τέλος πάντων την περιμέναμε, ώσπου μάθαμε πως η Μπάρμπι Φερέιρα δεν θα είναι κομμάτι της. Με λίγα λόγια, ο δημιουργός της, Σαμ Λέβινσον, φιλοδοξεί να τη συνεχίσει χωρίς την αβίαστα ηδονική, ευφορικά σέξι (συγγνώμη γι’ αυτό), Κατ Χερνάντεζ. Ξενέρα; Ξεκάθαρη.

Η Μπάρμπι Φερέιρα ανακοίνωσε μόλις χθες πως φεύγει από το Euphoria, μετά από πληροφορίες πως ο λόγος για τον οποίο μειώθηκε ο χρόνος της στην οθόνη κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν στη σειρά μειώθηκε αρκετά, λόγω μιας έντονης διαφωνίας που είχε με τον δημιουργό, Σαμ Λέβινσον. Σε ένα story της στο Instagram η ηθοποιός έγραψε πως πρέπει να πει “ένα πολύ δακρύβρεχτο αντίο” στον χαρακτήρα της, την Κατ, ενώ παράλληλα μοιράστηκε ένα σκίτσο της Κατ, που δημιούργησε η συμπρωταγωνίστριά της στο show, Χάντερ Σάφερ.

“Εύχομαι πολλοί από εσάς να μπορέσατε να δείτε τον εαυτό της σε εκείνη όπως εγώ και πως σας έδινε χαρά το να παρακολουθήσετε το ταξίδι της ως τον χαρακτήρα που είναι σήμερα”, έγραψε η 25χρονη. “Έδωσα όλη τη φροντίδα και την αγάπη μου σε εκείνη και εύχομαι να μπορέσατε να το νιώσετε, παιδιά. Σας αγαπώ”.

Εν τω μεταξύ, δεν έγινε κατευθείαν σαφές το αν τελικά η Φερέιρα επρόκειτο να εμφανιστεί στην επόμενη σεζόν της σειράς και αποφάσισε τελευταία στιγμή να αποχωρήσει. Εκπρόσωποι τόσο της ίδιας, όσο και του δημιουργού της σειράς δεν έχουν ακόμα κάνει κάποιο σχόλιο. Πάντως, οι φήμες ότι δεν θα έχουμε για πολλές σεζόν ακόμα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη -σεξουαλική- ενηλικίωση της Κατ, μιας κοπέλας που πήρε τη σεξουαλικότητά της στα χέρια της και έκανε τα κιλά της ατού, είχαν ξεκινήσει από τη δεύτερη κιόλας σεζόν, γύρω στον Ιανουάριο. Η Φερέιρα φαίνεται να ήλθε σε ρήξη με τον Λέβινσον, αφού εξέφρασε την απογοήτευσή της για το προς τα πού ακριβώς οδεύει ο χαρακτήρας της. Σύμφωνα με φήμες, η ηθοποιός έφυγε από το γύρισμα, διακόπτοντάς το, γεγονός πως έκανε τον Λέβινσον να της “κόψει” αρκετές σκηνές από το σενάριο. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια σε συνέντευξή της σχολίασε πως έχει δει πολλά πράγματα και “πολλά από αυτά δεν είναι αληθή”.

“Κάποιες φορές, τα πράγματα παίρνουν μια δική τους τροπή και δεν βασίζονται στην αλήθεια, αλλά είναι ΟΚ γιατί ξέρω πως αυτό συμβαίνει λόγω του πάθους και της περιέργειας και όλων αυτών των καλών πραγμάτων”, δήλωσε η Φερέιρα τον Μάρτιο. “Υπέγραψα για αυτό, οπότε θα το δεχτώ. Θα πάρω και τα καλά και τα άσχημα”.

Euphoria χωρίς Κατ; Όχι ρε παιδιά.