Οι Κάρεν αυτού του κόσμου είναι μια μάστιγα. Μια καθόλου καινούργια μάστιγα, απλώς σχετικά πρόσφατα ταυτίστηκαν όλες αυτές οι τύπισσες που θεωρούν πως όλοι γύρω τους είναι σκλάβοι τους και πως για κάποιο παράξενο λόγο έχουν δικαίωμα να είναι αγενείς και υποτιμητικές. Πώς να αναγνωρίσεις μια Κάρεν; Από την αγαπημένη της φράση: “Θέλω να μιλήσω με τον υπεύθυνο”

Ένας θεούλης στις ΗΠΑ, όμως, πήρε μια άτυπη εκδίκηση για όλες εκείνες τις φορές νιώσαμε το αίμα μας να ανεβαίνει στο κεφάλι, από μια Κάρεν που μιλάει με αγένεια σε έναν σερβιτόρο ή έναν ταμεία σε σούπερ μάρκετ. Αυτός ο θεούλης πέτυχε μια Κάρεν εν δράσει, τη στιγμή που έκανε τη ζωή εργαζομένου στα Mc Donald’s δύσκολη. 

Το βίντεο με τον υπέροχο αυτό τύπο ανέβηκε στο TikTok και έγινε viral, με τον “πρωταγωνιστή” να βάζει την Κάρεν στη θέση της, θυμίζοντάς τς με τον σκληρό τρόπο πως δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος και πως οι εργαζόμενοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται ούτε την αγένεια ούτε τις απαιτήσεις της. “Έχω κουραστεί με ανθρώπους σαν εσένα”, της είπε, ζητώντας της να αφήσει τον εργαζόμενο να κάνει τη δουλειά του, γιατί δεν είναι υποχρεωμένος να κάθεται να ακούει τις μ@@@@κίες της. Στην τελική, αν δεν της αρέσει εκεί, ας πάει σε άλλο κατάστημα. Σωστά; Ολόσωστα.

Η γυναίκα δεν έμεινε άπραγη. Κάποια στιγμή, σαν Κάρεν που σέβεται τον εαυτό της, ζήτησε να μιλήσει στον υπεύθυνο, αλλά το καλύτερο είναι πως ζήτησε από τον εργαζόμενο των McDonald’s να καλέσει την αστυνομία, για να περιλάβει τον κύριο που την έβαλε στη θέση της. 

Το βίντεο ανέβηκε από την κοπέλα του ανθρώπου που βιντεοσκόπησε το σκηνικό. Στα σχόλια ανέφερε πως η κόρη της γυναίκας έχει εντοπίσει τα βίντεο στο ίντερνετ και τα κατεβάζει. Αυτό το ανέφερε ως απάντηση σε χρήστη που έψαχνε ολόκληρο το βίντεο στο YouTube και διαπίστωσε πως δεν υπάρχει πια. 
Στα σχόλια, οι άνθρωποι ένιωσαν αυτή τη γλυκιά ικανοποίηση που έρχεται μάλλον από χρόνια υπομονής απέναντι στις Κάρεν αυτού του κόσμου, ενώ άλλοι έσπευσαν να δικαιολογήσουν τη γυναίκα με έναν τρόπο, λέγοντας πως οι άνθρωποι έχουμε πια κουραστεί. Ίσως να έχει δίκιο, αλλά η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μας χρωστάει να μας ανέχεται. Ειδικά όταν πρέπει να εξυπηρετήσει αμέτρητους ανθρώπους μετά από εμάς. 

@thetrooper47 Went in for a shamrock shake and this womanwasinsulting the workers. https://youtu.be/YRMYItAxxM #karen #reupload #mcdonalds #fight ♬ original sound – TheTrooper47