Το Star μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα τις προηγούμενες μέρες, ποστάροντας μερικές αινιγματικές φωτογραφίες από τον 6ο κύκλο του MasterChef στο Instagram, ξέρετε, για το απαραίτητο παιχνίδι με το κοινό λίγο πριν αυτό κάνει πρεμιέρα. Σε αυτές τις αναρτήσεις, λοιπόν, είχαμε δει δύο άτομα πάνω σε ρινγκ, δύο άτομα σε μια σχολή μπαλέτου και κόσμο σε νυχτερινό μαγαζί να πετάει λουλούδια.

Λίγες ώρες πριν, έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του trailer όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο πυγμάχος (λόγω έντονης προσωπικότητας μάλλον), ο Πάνος Ιωαννίδης σε ρόλο χορευτή μπαλέτου (λόγω ευλυγισίας) και ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή(δεν ξέρουμε γιατί αλλά μας άρεσε) στα μπουζούκια. Είναι αυτό το καλύτερο τρέιλερ του MasterChef μέχρι το επόμενο; Είναι.

«MasterChef 2022: Έρχεται στο Star Channel! Πάλεψαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, όμως μάταια. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», αναφέρεται στην ανάρτηση του Star στο Instagram. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, οι κριτές θα κάτσουν στα γνωστά σκαμπό τους και τελικά θα κλέψουν -ξανά- όλη τη δόξα και τη φήμη ακόμα και από τους διαγωνιζόμενους. Το τελευταίο ίσως δεν έπρεπε να το πούμε.