Όλοι ξέρουν ότι η μεγάλη αγάπη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν και είναι ο Πανιώνιος. Μέχρι και σε λεωφορείο έχει σκαρφαλώσει άλλωστε για να πανηγυρίσεις τις επιτυχίες της ομάδας του. Έτσι, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση ότι κάποτε, πριν αρκετά χρόνια είναι η αλήθεια, φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου και αγωνίστηκε στα «τσικό», στις ακαδημίες της ομάδας δηλαδή μέχρι που αποφάσισε να αφήσει την μπάλα και να φορέσει την ποδιά του.

Ο κριτής του MasterChef και ίσως ο αγαπημένος σεφ, λίγο πριν τον δούμε ξανά μαζί με την ομάδα του στην τηλεόραση για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, έκανε ένα επικό throwback στο Instagram και μοιράστηκε μαζί με τους followers του μια φωτογραφία από τα νεανικά του χρόνια, τότε έπαιζε πάνω στον ασβέστη σαν καλό(;) δεξί χαφάκι που ήταν.

«Μύρισε 90’ιλα…όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό… Δυνατό δεξί “χαφακι” πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα… Αρχίζει από Κ……… Τελειώνει σε ς…», έγραψε και εντάξει, δεν ήταν δύσκολο ούτε να καταλάβουμε ποιος είναι ούτε να τον εντοπίσουμε. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, αν θέλετε ένα δεξί χαφ που να παίζει καλά και να μαγειρεύει ακόμα καλύτερα, τότε ξέρετε πού να απευθυνθείτε.