Η σημερινή μέρα ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το αξίζει, το κέρδισε, το κοντέρ σταμάτησε στους 50 πόντους στο έκτο και πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του απέναντι στους Σανς. Αν θυμηθούμε τι έγραφαν και τι πίστευαν οι περισσότεροι στην αρχή της σεζόν, τότε σήμερα θα βρίσκονταν σε διάφορα ανά την επικράτεια και θα έκαναν κωλοτούμπες. Και με το δίκιο τους. Οι Μπακς δεν ήταν ανάμεσα στα φαβορί. Όταν, όμως, στην ομάδα σου έχει τον Γιάννη, όλα μπορούν να συμβούν. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.

Ακόμα και ο Βασίλης Τσιάρτας, ναι, ο γνωστός, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA. Λέτε, τελικά, να θέλει να γίνει προπονητής της ΑΕΚ Β’ και προσπαθεί να αλλάξει πρόσωπο και συμπεριφορά; Βέβαια, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν ξεχνούν και σίγουρα δεν συγχωρούν. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.

Πάμε πάλι για να το εμπεδώσουμε: ο Βασίλης Τσιάρτας έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με την ελληνική σημαία. Μετά από έρευνα, τρίψιμο ματιών και πολλά «δεν μπορεί», καταλάβαμε ότι το προφίλ είναι το… original. «Πολλά μπράβο κ respect!!!» από τον Βασίλη Τσιάρτα, λοιπόν, που φημίζεται, δυστυχώς, για τις ακραίες του απόψεις.

Πριν από μερικούς μήνες, βέβαια, είχε εκφράσει ανοιχτά τις αντιρρήσεις του για το γεγονός ότι ο Γιάννης είχε βρεθεί στην αφίσα της Επιτροπής Ελλάδας 2021. 

https://t.co/4rTjKjgY2Q