Το Survivor βρίσκεται δικαίως ή αδίκως στην καθημερινότητά μας. Μια σύντομη βόλτα στα social media κάθε πρωί μαζί με τον καφέ σου και έχεις μάθει -άσχετα αν δεν το παρακολουθείς- όλα όσα έχουν συμβεί στο προηγούμενο επεισόδιο. Αποχωρήσεις, συγκινήσεις, τσακωμοί, έπαθλα και ευτράπελα. Τα πάντα προσφέρει ο Ατζούν για τα μάτια μας μόνο.

Όπως μάθαμε λοιπόν, τέσσερις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, κέρδισαν ένα έπαθλο που τους έβαλε σε ένα αεροπλάνο και τους έστειλε στο Μαϊάμι για να δουν από κοντά ένα από τα παιχνίδια της σειράς μεταξύ Μαϊάμι Χιτ και Μιλγουόκι Μπακς. Οι παίκτες αυτοί ήταν οι Καρολίνα Καλυβά, Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο λόγος που βρέθηκαν στο American Airlines Arena; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά.

via GIPHY

Μόνο που, όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιανός, το πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς είχαν σχεδιάσει. Οι τετράδα είχε την ευκαιρία να δει τον αγώνα από τις «τσιμπημένες» θέσεις αλλά δεν κατάφεραν να δουν από κοντά τον Γιάννη, ούτε φυσικά να του μιλήσουν.

«Δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε, ούτε βλέμμα δεν γύρισε», είπε ο παρουσιαστής (ο μόνος λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος Survivor) με αυτοσαρκαστική διάθεση. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, αν ήταν ο Τζέιμς μαζί τους, ο Γιάννης ίσως και να του ζητούσε αυτόγραφο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πάντως, είχε το μυαλό του αλλού: στο πετσόκομμα του Μπάτλερ.