Τα νέα είναι ευχάριστα. Το HBO ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η παραγωγή του πρώτου spin-off (ένα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν) του Game of Thrones, της σειράς που κατάφερε με τα τελευταία της επεισόδια να ξενερώσει ολόκληρο τον πλανήτη. Γιατί, μεταξύ μας, ποιος δεν έβλεπε GoT;

via GIPHY

Αλλά η Γη συνεχίζει να γυρίζει και είναι καιρός να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω τις πικρίες, τις κατάρες και τις άσχημες εκφράσεις που είπαμε στην οθόνη μας χωρίς να φταίει σε τίποτα. Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ. Το House of Dragon, λοιπόν, μπήκε στις ράγες και ξεκίνησε το ταξίδι του. Η σειρά, ευτυχώς, θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν γιατί αλλιώς οι άλλοι θα τα κάνουν -ξανά- μούσκεμα.

https://twitter.com/HBO?ref_src=twsrc%5Etfw

Το spin-off θα μας γυρίσει 300 χρόνια πίσω από τα γεγονότα του GoT και θα επικεντρωθεί στη δυναστεία των Ταργκάριεν, τις πολιτικές διαμάχες και ό,τι τέλος πάντων πυροδότησαν τον εμφύλιο πόλεμο στην οικογένεια που ήταν πολύ ήσυχη και δεν είχει δώσει δικαιώματα.

https://twitter.com/HBO?ref_src=twsrc%5Etfw

Για να μας βάλει από τώρα στο κλίμα, το HBO δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που αφορούν την πρώτη συνάντηση του καστ ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τους νέους χαρακτήρες που θα βρούμε μπροστά μας. Στο γνωστό table read, οι ηθοποιοί διαβάζουν τις πρώτες τους γραμμές και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους ευχηθούμε καλή δύναμη γιατί η δουλειά στο Westeros δεν είναι εύκολο.

https://twitter.com/HBO?ref_src=twsrc%5Etfw

Μέσα στο 2022, λογικά, θα δούμε και το πρώτο επεισόδιο του House of Dragon από το HBO και το HBO Max.