Οι ΗΠΑ έχουν αποδείξεις ότι τα UFO σπάνε το φράγμα του ήχου χωρίς ηχητική έκρηξη και εκτελούν κινήσεις για τις οποίες οι άνθρωποι δεν έχουν την τεχνολογία, λέει ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Τραμπ. Ο Τζον Ράτκλιφ, πρώην Διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών είπε ότι υπήρχαν περισσότερες εμφανίσεις από όσες είναι δημόσια γνωστό. Η CIA φλεξάρει βίντεο με UFOs και τρελαίνει το σύμπαν 

https://t.co/qu4VlzrZw1

“Και όταν μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που έχουν δει πιλότοι του Ναυτικού ή της Πολεμικής Αεροπορίας ή έχουν ληφθεί από δορυφορικές εικόνες που ειλικρινά συμμετέχουν σε ενέργειες που είναι δύσκολο να εξηγηθούν” δήλωσε στο Fox News.

Η κυβέρνηση έλαβε, το Δεκέμβρη, προθεσμία 180 ημερών για να αποκαλύψει όσα γνώριζε, πράγμα που σημαίνει ότι η έκθεση θα πρέπει να έχει ήδη υποβληθεί πριν την 1η Ιουνίου. Ο Ράτκλιφ ανέφερε ότι ήλπιζε να δημοσιεύσει τα ευρήματά τους προτού αποχωρήσει από το αξίωμά του στις 20 Ιανουαρίου. Η Avril Haines είναι τώρα Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην κυβέρνηση Μπάιντεν. Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο τη δημιουργία μιας ειδικής ομάδας αγνώστων εναέριων φαινομένων στις 4 Αυγούστου.

https://twitter.com/hashtag/ufo?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Βίντεο από το Ναυτικό κυκλοφόρησαν πέρυσι μέσω του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης που έδειχνε UFO να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες και να εκτελούν φαινομενικά αδύνατους εναέριους ελιγμούς. Τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν και δημοσιεύθηκαν λόγω των προσπαθειών των New York Times,

Μία εβδομάδα πριν αποχωρήσει ο Ράτκλιφ, τον Ιανουάριο, η CIA εξέδωσε ένα θησαυρό από πρόσφατες καταγραφές, οι οποίες δεν ήταν προσβάσιμες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Έδειξαν ανατριχιαστικές αφηγήσεις εκατοντάδων περιστατικών UFO σε όλο τον κόσμο που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950 – μαζί με τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας πληροφοριών να τις κατανοήσει.

https://t.co/EtB3xRcHXa

Ένας φάκελος με σχεδόν 3.000 σελίδες εγγράφων σχετικά με άγνωστα εναέρια φαινόμενα (UAV) – ο επίσημος όρος της κυβέρνησης για αυτό που συνήθως ονομάζεται UFO – δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα The Black Vault. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Black Vault, Τζον Γκρίνουαλντ, χιλιάδες θαυμαστές των παραφυσικών φαινομένων έχουν μελετήσει τη συλλογή των -παραπάνω από 700- εγγράφων. Ανάμεσα στα στοιχεία αυτά, βρίσκονται ακόμα και συνομιλίες μεταξύ αξιωματικών της CIA και μελών του στρατού. Ο Τζον Γκρίνουαλντ, μάλιστα, έχει μηνυθεί από τη CIA για την κυκλοφορία των αρχείων και τη σάρωση των σελίδων μία προς μία στη βάση δεδομένων του.

Η CIA ισχυρίζεται ότι τα αρχεία αντιπροσωπεύουν ολόκληρη τη συλλογή αποχαρακτηρισμένων πληροφοριών UAP, αλλά ο Greenewald προειδοποιεί ότι δεν υπάρχει τρόπος να επαληθευτεί αυτός ο ισχυρισμός και έχει ορκιστεί να συνεχίσει να ψάχνει για περαιτέρω αρχεία.

Τα έγγραφα δείχνουν επίσης αλληλογραφία σχετικά με θεάσεις UFO μεταξύ αξιωματικών της CIA και μελών του στρατού.

Η φωτογραφία που διέρρευσε τραβήχτηκε το 2018 στα ανοικτά της Ανατολικής Ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών από στρατιωτικό πιλότο χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, ανέφεραν οι πηγές.

Η φωτογραφία περιγράφηκε προηγουμένως ότι απεικονίζει ένα «άγνωστο ασημένιο αντικείμενο σε σχήμα κύβου» που αιωρείται πάνω από τον ωκεανό σε υψόμετρο περίπου 30.000 έως 35.000. Ακόμη πιο συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις που περιέχονται σε μια δεύτερη, αναθεωρημένη έκθεση που εκδόθηκε από την Ειδική Ομάδα Αγνώστων Εναέριων Φαινομένων στις αρχές του 2020.

Η έκθεση εξέτασε βαθιά την πιθανότητα ότι οι UAP είναι σε θέση να κινούνται ελεύθερα τόσο στον αέρα όσο και κάτω από το νερό, να περνούν μέσα από τον ωκεανό απαρατήρητοι και να αναδύονται στον αέρα με απίστευτες ταχύτητες.

Η έκθεση περιείχε μια εξαιρετικά σαφή φωτογραφία ενός μη αναγνωρίσιμου τριγωνικού αεροσκάφους που αναδύθηκε από τον ωκεανό μπροστά από έναν πιλότο μαχητικού F/A-18 Hornet, ανέφεραν πηγές στο The Debrief.

Πηγή: Mail Online