Οι κορυφαίες δραματικές σειρές9-1-1” και “9-1-1: Lone Star έρχονται με νέους κύκλους αποκλειστικά στο FOX κάθε Τρίτη και Τετάρτη.  Από τους δημιουργούς Ράιαν Μέρφι, Μπράντ Φάλτσακ και Τιμ Μινίαρ, οι σειρές που έχουν επαναπροσδιορίσει τον όρο αστυνομικό δράμα, επιστρέφουν με νέους κύκλους, νέα περιστατικά, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ιστορίες που κόβουν την ανάσα! Ο νέος κύκλος “9-1-1”  κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 21.50, ενώ το “9-1-1: Lone Star”  την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX. Το FOX είναι διαθέσιμο  στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.Υπάρχουν 9 + 1 + 1 λόγοι να μη χάσετε ούτε επεισόδιο.

1. Σασπένς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

 Φανταστείτε μια γυναίκα να καλεί το 911 και να αναφέρει ότι πνίγεται, να καταφθάνει άμεσα η ομάδα διάσωσης και να συνειδητοποιεί ότι ένα τεράστιο φίδι που είχε ως κατοικίδιο ζώο της σφίγγει το λαιμό. Μόλις μια κρίση επιλυθεί, υπάρχει πάντα μια άλλη κλήση που ζητά άμεση βοήθεια, και όταν δεν υπάρχει, οι κύριοι χαρακτήρες έχουν προσωπικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν. Δεν υπάρχει ανάπαυση για αυτούς τους γενναίους βοηθούς. Η σειρά ακολουθεί τις ζωές των διασωστών του Λος Άντζελες : αστυνομικούς, τραυματιοφορείς, πυροσβέστες, και αποστολείς. Η 4η σεζόν θα ξεπεράσει σε σασπένς κάθε ιστορία των προηγούμενων.

https://www.youtube.com/watch?v=hj3IFc_HXSk

 2. Σειρά που δεν την βαριέσαι ποτέ

Μια τηλεοπτική σειρά για εκείνους που θέλουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Οι κλήσεις στις οποίες ανταποκρίνονται ταξιδεύουν τους θεατές σε διάφορες περιοχές του Λος Άντζελες, από μια πισίνα στο Μπέβερλι Χιλς σε μια κατοικία στο Γουϊνέτκα. Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κυμαίνονται από επείγουσες- η πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται να ελευθερώσει ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό από σωλήνες τουαλέτας – σε σχεδόν κωμικές: ένας συλλέκτης φιδιών γίνεται θήραμα για το κατοικίδιο ζώο.  Ένας καταστροφικός σεισμός, αλλά και το παράκτιο τσουνάμι που ακολούθησε, προκάλεσαν χάος στην πόλη, για το οποίο κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια; Όταν το φράγμα Hollywood Reservoir σπάει, ο Bobby και η ομάδα 118 αναλαμβάνουν δράση για να διασώσουν τους επιβάτες ενός λεωφορείου που προσέκρουσε πάνω σε πολυώροφο κτήριο.

3. All star cast

Παρακολουθείτε την Άντζελα Μπάσετ, τον Πίτερ Κράους και την Κόνι Μπρίτον (πρώτη σεζόν/ φινάλε τρίτης). Οι πρωταγωνιστές καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, χωρίς να διστάσουν να ρισκάρουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Άντζελα Μπάσετ, η σειρά βασίζεται στις αληθινές εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες, έντονες αλλά και ελπιδοφόρες καταστάσεις. Όλοι κάνουν ακριβώς αυτό που θα περίμενες, και το κάνουν σε υψηλό επίπεδο. Είναι περίεργο που αισθάνομαι πιο άνετα ασχολούνται με αυτά τα είδη των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης;” ρωτά η ηθοποιός Κόνι Μπριτον στο ρόλο της να δέχεται τις κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο ως Άμπι Κλαρκ. Πρέπει να χειριστεί τους πιο πανικόβλητους πολίτες, να πάρει τις πληροφορίες για να βεβαιωθεί ότι θα λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται και συχνά δεν θα μάθει αν η δουλειά της έσωσε κάποιον. Στη 2η σεζόν η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ αντικατέστησε την Κόνι Μπρίτον, που ωστόσο επέστρεψε στο φινάλε της τρίτης σεζόν ως γκεστ σταρ.  Μετά από τον καταστροφικό σεισμό των 8 ρίχτερ και το παράκτιο τσουνάμι που προκάλεσαν χάος στην πόλη, τι θα μπορούσε να ακολουθήσει; Στο τέλος του 3ου κύκλου, η ζωή πήρε μια πολύ σοβαρή κατεύθυνση για τους χαρακτήρες του Κένεθ Τσόι και της Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, οι οποίοι περιμένουν παιδί μαζί. Η σχέση τους έχει περάσει από αρκετά δράματα και πόνο, οπότε θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή να τους δούμε να ξεκινούν ένα νέο ταξίδι ζωής, μαζί.

4. Το άχαστο crossover επεισόδιο “Hold the Line” του 9-1-1: Lone Star

Καθώς μια πυρκαγιά εξαπλώνεται σε όλο το Τέξας, οι Έβαν Μπάκλεϋ (Μπακ), Χενριέτα Ουίλσον (Χεν) και Έντι Ντίαζ του πυροσβεστικού σταθμού 118 του Λος Άντζελες καταφτάνουν στο Όστιν για να βοηθήσουν τον Capt. Strand και τον σταθμό 126. Βάλε υπενθύμιση για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 21:50.

5. Murphyverse

Το σύμπαν του Ράιαν Μέρφι είναι εθιστικό. Ο Ράιαν Μέρφι έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο καθηλωτικές σειρές και ταινίες κάθε είδους. Χαρακτηριστικά: τα Hollywood, Ratched, Nip / Tuck, Glee, American Horror Story, Scream Queens, Pose. Ουσιαστικά μιλάμε για τον πιο ισχυρό άνθρωπο στη σύγχρονη τηλεόραση. Έφερε τους περιθωριοποιημένους χαρακτήρες στις μάζες. Έχει κερδίσει 6 Primetime Βραβεία Emmy από 32 υποψηφιότητες ως παραγωγός, συγγραφέας και σκηνοθέτης.

6. Μπραντ Φάλτσακ

Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Χόλιγουντ. Ο ντροπαλός άνθρωπος πίσω από τον Ράιαν Μέρφι  (μέντορας του) και σύζυγο της Γκουίνεθ Πάλτροου. Συγγραφέας-παραγωγός-σκηνοθέτης, μαζί με τον φίλο του Τιμ Μινίαρ και τον Μέρφι δημιουργήσαν το σύμπαν του 9-1-1. Κάτοχος δύο βραβείων Emmy και μιας Χρυσής Σφαίρας.

 7. Athena Grant

Η θεότητα Άντζελα Μπάσετ ως ζόρικη αρχιφύλακας Γκραντ στο αστυνομικό τμήμα του Los Angeles, που στην πρώτη σεζόν την βλέπουμε να παίρνει διαζύγιο από το σύζυγό της που ομολογεί την ομοφυλοφιλία του και βρίσκει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπό του Μπόμπι Νας.

8. H Τζίνα Τόρες  

Την λάτρεψες στο “Suits” θα την αγαπήσεις στο “9-1-1: Lone Star”. Πρωταγωνιστεί στον 2ο κύκλο του “9-1-1: Lone Star” ως Captain Τόμι Βέγκα, η οποία βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί για να μεγαλώσει τις δίδυμες κόρες της. Για οκτώ χρόνια, η ζωή ήταν υπέροχη, μέχρι που ο κορονοϊός άλλαξε τη ζωή της. Με το εστιατόριο του συζύγου της να κλείνει, η Τόμι  δεν έχει άλλη επιλογή από το να δουλέψει ξανά, για να ζήσει την οικογένειά της. Αν και της είναι οδυνηρό να βρίσκεται μακριά από τις κόρες της, θα δείξει στον κόσμο ότι όσος καιρός και αν έχει περάσει, όταν βάζει τη στολή της, παραμένει το αφεντικό.

9. Captain Owen Strand

Ο Ρομπ Λόου είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της σειράς. Ως ο μόνος επιζών του πυροσβεστικού του σταθμού στο Μανχάταν την 11η Σεπτεμβρίου, μεταφέρει την προοδευτική του φιλοσοφία ζωής και τις ικανότητές του στο Τέξας, όπου βοηθά στην αναδόμηση του σταθμού. Στο δεύτερο κύκλο καλείται να διαχειριστεί την απρόσμενη εμφάνιση της πρώην γυναίκας του, η οποία έρχεται στο Όστιν για να δει αν ο πυροσβέστης γιος τους, Τ.Κ, είναι καλά, μετά τον τραυματισμό του στο τέλος του προηγούμενου κύκλου.

10. Το μήνυμά της ελπίδας περνά στο κοινό με το αισιόδοξο τέλος κάθε επεισοδίου

Επιδρομή από κροταλίες στο σπίτι οικογένειας. Μαζική δηλητηρίαση από υδράργυρο που φέρνει τα θύματα σε κατάσταση ζόμπι. Τεράστιος ανεμοστρόβιλος σαρώνει το Όστιν. Καυγά σε strip club. Η ομάδα 126 δεν απογοητεύει ποτέ. Ούτε η ομάδα 118 που πάντα  αναλαμβάνει δράση για να διασώσει όποιον κινδυνεύει. Και στο τέλος κάθε επεισοδίου χαρίζει στους τηλεθεατές το κουράγιο, την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι οι ανταποκριτές της πρώτης γραμμής θα σταθούν ηρωικά στο πλευρό μας και στην πανδημία. Και μαζί θα βγουν αλώβητοι από κάθε απειλή.

11. Η πανδημία σε σενάριο τηλεοπτικής σειράς  

Οι διασώστες πρώτης γραμμής έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες στο νέο κύκλο του «9-1-1: Lone Star». Ο Ρόμπ Λόου στον πρωταγωνιστικό ρόλο προσπαθεί να διαχεριστεί τα νέα δεδομένα εν μέσω πανδημίας, ενώ παράλληλα έρχεται στο σταθμό μια νέα, δυναμική παρουσία, που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Photo Credit: ©2020 Fox Media LLC