Μια περίεργη και συναισθηματικά φορτισμένη εβδομάδα πέρασε. Ξεκίνησε η δίκη για τον Ζακ, τελείωσε επιτέλους η δίκη της Χρυσής Αυγή ενώ παράλληλα σπάσαμε κάθε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων από τον COVID-19. 

Πέρα όμως από τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, υπάρχουν και εκείνα που πραγματικά πιστεύουμε ότι αξίζουμε να τα μοιραστούμε. Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιες από τις ιδέες, τις πιστεύουμε μόνο εμείς. Πάμε να δούμε ποια θέματα της περασμένης εβδομάδας που δημοσιεύτηκαν στο Provocateur τα καταδικάσατε να χαθούν στον ωκεανό των data του διαδικτύου. 

Βάνα Κράβαρη – “Ο Banksy έκανε ένα δωράκι στο αστικό τοπίο του Νότιγχαμ”

Η Βάνα μας έγραψε για το τελευταίο χτύπημα του Banksy εδώ δίπλα στο Νότιγχαμ, αλλά μάλλον δεν πουλάει η urban τέχνη. Έβαλε μάλιστα και δηλώσεις του Alex Mitchell στο BBC ο οποιός είναι κταστηματάρχης στην περιοχή, αλλά μάλλον ο Άλεξ δεν διαβάζει provocateur γιατί ούτε αυτός που τον κάναμε διάσημο μπήκε στον κόπο να το πατήσει ένα κλικ. Οκ Alex, αλλά να ξέρεις αγόρι μου, αυτό είναι κακές δημόσιες σχέσεις. Δεν κρατάς έτσι μαγαζί στο Νότιγχαμ. Χαμήλωσε λίγο το υφάκι. Κομπλεξικιέ.

Ζωή Δημητρίου – “Οι Beastie Boys ψηφίζουν Τζο Μπάιντεν και του παραχωρούν το Sabotage. Γίναμε;”

Αμ δε γίναμε Ζωή μου. Οι Beastie Boys δεν έδωσαν τέλος στην καρίερα τους τυχαία το 2012. Δεν τσούλαγε. Εδώ καλά καλά δεν ήξεραν αν είναι punk ή Hip Hop, κλίκς θα έφερναν; Ταλεντάρες οι συνταξιούχοι δεν λέω, τραγουδάρα και το Sabotage, αλλά έχει αλλάξει η μόδα. Βάλε κεί λίγο Billie Eilish λίγο Cardi B. Η Μπίλι ειδικά πουλάει πιο πολύ και από τον Σνικ. Το κλικ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Παναγιώτης Μαρκεζίνης – “Μόνο με τον μισθό του Ευρωβουλευτή θα ζει ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί η εκπομπή του πάει για κόψιμο”

Ενημερωτικά ο τίτλος βγήκε τόσος μετά από κόψιμο, είχε ακόμα 4-5 λέξεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης μόνο σε εμένα φάνηκε mainstream θέμα, ίσως γιατί μεγαλώσαμε όταν ο Αλέξης έπαιζε στο “Είσαι στο ταίρι μου” και στο άλλο που είχε χαίτη και μηχανή και τα είχε με μια πλούσια.  Όπως και έχει ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν πούήσε. Αμ σε φάγανε οι Ευρωβουλές και οι Αμερικές Αλέξη μου. Γύρνα εδώ να κάνεις 2-3 σίριαλ να ξαναμπείς στην επικαιρότητα. Αμάν!