Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει το σίριαλ Μέγκαν Μαρκλ (η θεάρα Rachel Zane του Suits), Πρίγκιπας Χάρι εναντίον της βασιλικής οικογένειας. Δεν θα μακρηγορήσω αλλά θα σου πω ότι όσα συμβαίνουν στο τέρμα εθιστικό και καλογραμμένο Suits και στις 9 σεζόν, έχουν λιγότερο ενδιαφέρον. Ελεύθερα πουλιά πια οι δυο τους, προχωράνε τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, όχι τίποτα άλλο ίσα, ίσα να βγαίνει το μεροκάματο ρε παιδιά.  

Σε μια από τις σημαντικότερες εξ αυτών που λες, δώσανε τα χέρια με το Netflix για την παραγωγή περιεχομένου. Τα παιδιά τα δικά μας έχουν φτιάξει μια εταιρείας παραγωγής, αλλά το όνομα το κρατάνε μυστικό ακόμη. Αυτό φυσικά, δεν τους απέτρεψε να κλείσουν συμφωνία με τη μεγαλύτερη streaming πλατφόρμα εκεί έξω, με τους ιθύνοντες να κουνάνε την ουρά τους, από χαρά!  

Κι αν δεν μας πιστεύεις άκου τα κι από το στόμα του Ted Sarandos, που είναι διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου στο Netflix: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που διάλεξαν το Netflix να γίνει το δημιουργικό τους σπίτι κι έχουμε ενθουσιαστεί με την προοπτική να δημιουργήσουμε από κοινού ιστορίες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον ενημερώνοντας το κοινό παγκοσμίως“. 

Αντίστοιχα το ζευγάρι δήλωσε πως στόχος τους, είναι η δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει και θα δίνει ελπίδα στον κόσμο. Από δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ, μέχρι ταινίες και σειρές, αλλά και παιδικά προγράμματα, θα έχει ο μπαξές της εταιρείας. Η σκέψη μας ωστόσο είναι με την Ελισάβετ που στάνταρ θα είναι ανήσυχη μιας και χωρίς λόγο έχουμε αρχίσει εδώ να διαρρέουμε φήμες ότι το πρώτο ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο “God Save The Prince”!