Μια από τις πιο ιδιάζουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαμε την τύχη να δούμε τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα του πλανήτη, είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Ένας από τους πιο τσόγλανους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκε για να ταλαιπωρεί και να φέρνει σε δύσκολη θέση αμυντικούς σε διάφορα πρωταθλήματα στα 20 και βάλε χρόνια που οργιάζει στο χορτάρι. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο νομίζω, από όσο το έχουμε ήδη κάνει στο παρελθόν, βάζοντας κάθε κατεργάρη κι αμφισβητία, εκεί που του πρέπει. Σωστά κατάλαβες, στον πάγκο του. Γιατί, η διαφορά του Ζλάταν με όλους τους άλλους είναι ότι ακόμη και στα 39 του, η πιθανότητα να φάει πάγκο είναι πιο μικρή κι από το να μείνει απούλητη προσφορά σε πολυσυσκευασία kinder bueno. 

Σήμερα λοιπόν είναι μια μεγάλη μέρα, γιατί ο Ζλάταν ανανέωσε με την Μιλανάρα της καρδιάς μας κι ελπίζω στα 40 του, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν 2020/2021 να πανηγυρίσει την κούπα του πρωταθλητή του Καμπιονάτο. Μακάρι αυτό να γίνει σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κορονοϊό και την πανδημία, να αποτελούν μακρινές εικόνες που θα ξεχάσουμε πολύ γρήγορα.  

Μέχρι τότε βρήκα πάλι αφορμή, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο να ψάξω τα κιτάπια μου και να βρω βίντεο υλικό, με όσα έκανε ο Ιμπραΐμοβιτς ώστε να θυμούνται οι παλιοί και κύριο και σημαντικότερο να μαθαίνουν οι νέοι! 

https://www.youtube.com/watch?v=5AJh_8dV4Hc