Για τον Σάσα Μπάρον Κοέν, έχουμε να πούμε πάρα, πάρα, πάρα (οκ, κατάλαβες που το πάμε) πολλά. Όμως δεν πρόκειται να το κάνουμε. Ξέρεις γιατί; Γιατί το έχουμε κάνει ήδη! Όλο το παραπάνω, είναι ένας ημί-αποτυχημένος τρόπος να σε τρολάρουμε, ακολουθώντας τα ιερά βήματα του μέγιστου τρολ, που γέννησε τον Μπόρατ, τον Μπρούνο, τον Δικτάτορα κι άλλους τόσους!

Κι ενώ ακόμη μαζεύουμε υπογραφές για να προβάλλεται το Who is America? Σε όλα τα σχολεία των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, ο Σάσα Μπάρον Κοέν, μεταμφιέστηκε σε redneck Αμερικανό τραγουδιστή που ήθελε να κρατήσει συντροφιά στα μέλη μιας ακροδεξιάς μιλιταριστικής οργάνωσης (Washington  State Three Percenters), που “προφανώς” θα υπερασπίζονταν το δικαίωμα της οπλοκατοχής, ενώ είναι αντίθετοι στη δημόσια χρήση της μάσκας.

Ο Κοέν, έβαλε στο τραγούδι του αναφορές σε Χίλαρι Κλίντον κι Ομπάμα, τους Εβραίους, τραβώντας το ως συνήθως από τα μαλλιά. Κι ενώ κάποιος περίμενε ότι θα αντιδράσει μπροστά σε όσα συνέβαιναν, το κοινό σιγοτραγουδούσε και καλαμπούριζε. Ο Κοέν, τράβηξε άλλη μια φορά το προστατευτικό πέπλο του ρατσισμού, φέρνοντας μας μούρη με μούρη απέναντί του κι είναι το ίδιο τρομακτικό, όσο κάθε φορά.