Η εποχή του χρόνου που όλοι οι καταναλωτές περιμένουν με κομμένη την ανάσα έφτασε καθώς μας χωρίζουν λίγα μόνο εικοσιτετράωρα από τη Black Friday!  

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, τα Public δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να καθορίσει ο ίδιος τις προσφορές.. Αν θες λοιπόν να ενημερωθείς πριν από οποιονδήποτε άλλο για όλα τα δυνατά deals στις κατηγορίες που έχεις ξεχωρίσει, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σχετική σελίδα, κάνοντας τις επιλογές σου και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου.

Με τον τρόπο αυτό θα είσαι σίγουρος ότι θα αποφύγεις το… spam λαμβάνοντας στοχευμένες ενημερώσεις με προσφορές που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Τα Public άλλωστε, όπως και κάθε χρόνο, θα διαθέσουν χιλιάδες προϊόντα σε τιμές Black Friday –ο ακριβής αριθμός των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις ενημερώσεις μέσω SMS ή/και email ώστε να μη χρειάζεται να τα ψάξεις ένα προς ένα!

Με απλά λόγια δηλαδή, και φέτος εσύ θα οδηγείς το Black Friday φορτηγό, το οποίο έρχεται πιο δυναμικό και πιο δικό σου από ποτέ

Η δύναμη της λίστας

Οι συμβουλές μας ωστόσο εν όψει Black Friday δεν εξαντλούνται στα παραπάνω. Έλεγξε προσεκτικά τις προϊοντικές κατηγορίες των προσφορών της ημέρας και φτιάξε τις δικές σου λίστες με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Όπως ίσως θα γνωρίζεις, στη Black Friday επιβραβεύεται σε μεγάλο βαθμό η ταχύτητα, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγεις τη σπατάλη χρόνου πάση θυσία. 

Εντόπισε λοιπόν τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και κατάγραψε αναλυτικά τις τιμές τους. Έτσι, όταν έρθει η μεγάλη μέρα, αφ’ ενός θα είσαι σε θέση να δεις αν κάτι απ’ αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν προσφέρεται σε καλύτερη τιμή και αφ’ ετέρου, θα έχεις τη δυνατότητα να συγκρίνεις την τελική με την αρχική τιμή –αυτή που ισχύει για παράδειγμα σήμερα.

Μία ημέρα με διάρκεια… βδομάδας!

Η φήμη της Black Friday, της τέταρτης Παρασκευής του Νοεμβρίου, δεν έχει πλέον ανταγωνισμό, μόνο που στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ημέρα της Black Friday έχει δώσει τη θέση της στην «εβδομάδα Black Friday» η οποία φέτος κορυφώνεται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Σκέψου ότι έτσι οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε περισσότερες προσφορές τις οποίες μπορούν να αξιολογήσουν καλύτερα και με λιγότερη πίεση χρόνου.

Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ ωστόσο, είναι να έχεις την προσοχή σου στις προσφορές Black Friday καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πότε θα εμφανιστεί το deal που σε ενδιαφέρει, καλό είναι να ελέγχεις τακτικά τα emails σου, ρίχνοντας τις απαραίτητες ματιές στην αγορά. Ενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις του Public βέβαια δεν πρόκειται να σου ξεφύγει τίποτα αλλά καλύτερα να είσαι σίγουρος!

Μην παρασυρθείς από τις τιμές

Για το τέλος αφήσαμε κάτι μείζονος σημασίας. Στις προσφορές Black Friday θα βρεις αρκετά προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως, είναι να αγοράσεις κάτι για το οποίο αισθάνεσαι απόλυτα βέβαιος ότι θα καλύψει τις ανάγκες σου. Μην παρασυρθείς από τις τιμές και επενδύσεις σε brands που δεν εμπιστεύεσαι ή ακόμα χειρότερα σε no name προϊόντα.

Είναι προτιμότερο να δώσεις κάτι παραπάνω αλλά να κάνεις δικό σου ένα προϊόν από αξιόπιστο κατασκευαστή, κάτι για το οποίο δεν έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Στην τεχνολογία, ό,τι πληρώνεις παίρνεις, γι’ αυτό επίλεξε προσεκτικά τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει η λίστα σου και κοίτα να πιάσει τόπο μέχρι και το τελευταίο σεντ που θα ξοδέψεις στη φετινή Black Friday.

Τα Public, έφεραν για πρώτη την Black Friday στην Ελλάδα το 2016, και ετοιμάζονται να κάνουν την διαφορά για ακόμα μια χρονιά με τις απίστευτες προσφορές σε smartphones, laptops, tablets, κονσόλες, βιβλία, παιχνίδια και χιλιάδες ακόμα προϊόντα.