Σας έλειψε; Φυσικά και όχι και φυσικά και δεν σας νοιάζει, αλλά το 7ο Survivor είναι εδώ κύριες και κύριοι και χθες έκανε την πρεμιέρα του. Διάφορα πρόσωπα γνωστά από το παρελθόν επανεμφανίστηκαν για να δοκιμάσουν (ένας Θεός ξέρει τι) ξανά τις αγωνιστικές τους ικανότητες στα νέα παιχνίδια του ριάλιτι και προφανώς για να φάνε για πολλοστή φορά καρύδες με το κιλό. Δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είμαστε όμως πεπεισμένοι πως οι ίντριγκες δεν θα αργήσουν να φανούν. 

Μέχρι τότε όμως, να σχολιάσουμε τα επαγγέλματα των παικτών; Διότι έχουν πολύ ενδιαφέρον, ένα εκ των οποίων μάλιστα δεν γνωρίζαμε πως υπήρχε. Μας ανοίγει ορίζοντες το Survivor, ευχαριστούμε πραγματικά. Εκτός από τα basic επαγγέλματα, όπως ένας αγρότης και μια καθηγήτρια αγγλικών, τα υπόλοιπα ήταν απαραιτήτως στην αγγλική γλώσσα. Για παράδειγμα, μάθαμε πως υπάρχει και το ‘glute makeover specialist’, έτσι το ανέφερε η παίκτρια Μαριλίνα Βακονδίου για να περιγράψει τον εαυτό της και πού εργάζεται.

«Η δουλειά μου είναι να γυμνάζω τις γυναίκες για να αποκτήσουν τους γλουτούς των ονείρων τους», είπε η παίκτρια γυρνώντας την πλάτη για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Επί της ουσίας, κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης των γλουτών (που μόνο εμείς οι γυναίκες μπορούμε να καταλάβουμε τη δυσκολία του πράγματος) παρ΄όλο που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει επάγγελμα που είναι μόνο γι’αυτό. Διότι υποψιαζόμαστε πως οι γυμναστές έτσι κι αλλιώς φροντίζουν και εκείνο το σημείο του σώματος να γυμναστεί, δεν χρειάζεται δηλαδή να είσαι ‘specialist’.

Αλλά, ορίστε, το μάθαμε κι αυτό. Τι άλλο θέλετε βρε σατανάδες.