Δεν μπορούμε να σκεφτούμε εύκολα άλλη ηθοποιό που θα έκανε το ταξίδι επιβίωσης του “The Last of Us” τόσο ενδιαφέρον. Δεν την είχαμε ξεχάσει ως Lady Lyanna Mormont (σε ηλικία 13 ετών) και στο “Game of Thrones“. Δυστυχώς, φαίνεται ότι ακόμη και οι νεότεροι σταρ δεν είναι ασφαλείς από τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ηθοποιοί όσον αφορά τη βιομηχανία του Χόλιγουντ, με την Μπέλα να αποκαλύπτει ότι κάποτε δεν πήρε ένα ρόλο επειδή ο σκηνοθέτης της είπε ότι δεν είχε την ιδανική εξωτερική εμφάνιση, το σωστό «Hollywood look». Η ηθοποιός έγινε viral για αυτή την ιστορία της απόρριψης σε μια οντισιόν λόγω της εμφάνισής της. 

https://t.co/JY564J0XS6

Γνωστό πλέον ως ένα μη ρεαλιστικό και παρωχημένο πρότυπο ομορφιάς. Οι παράλογες προσδοκίες του Χόλιγουντ και αψεγάδιαστα πρότυπα ομορφιάς που τίθενται στους ηθοποιούς δεν είναι κάτι καινούργιο (οι περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί στο Χόλιγουντ θυμίζουν η μια την άλλη, επειδή οι παραγωγοί ψάχνουν πάντα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σε λίγο μόνο στο ΑΙ θα το βρίσκουν), αλλά για τα παιδιά και τους εφήβους είναι ιδιαίτερα εξωφρενικό. Η 19χρονη ηθοποιός έχει επίσης μιλήσει δημόσια για το πώς η εμπειρία της στον κλάδο είναι ακόμη πιο δύσκολη ως μη δυαδικό άτομο. 

Η Μπέλα Ράμσεϊ άκουσε ένα άχρηστο σχόλιο ενός σκηνοθέτη σε μια πρώιμη ακρόαση και συνέχισε τη ζωή της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ένα κακόβουλο σχόλιο για την εμφάνιση ενός παιδιού είναι αποδεκτό, σε καμία βιομηχανία. Δυστυχώς, δεν θα είναι η τελευταία φορά που κάποια γυναίκα (στο Χόλιγουντ ή στην πραγματική ζωή) κρίνεται για την εμφάνισή της.

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

5 φορές που η Σκάρλετ Γιόχανσον “στρίμωξε” τον σεξισμό των δημοσιογράφων


Άνδρες δημοσιογράφοι ρωτούσαν την 16χρονη Αν Χάθαγουεϊ  αν είναι κακό κορίτσι γιατί μπορούσαν


“Θα γίνεις unfuckable”: Η Ναόμι Γουοτς μιλά για το στίγμα των άνω των 40 καλύτερα από τον καθένα