Έφτασε η στιγμή να δούμε τον Robert De Niro σε τηλεοπτική σειρά, αφού συμμετέχει στην δραματική κωμωδία «Τίποτα», που κυκλοφόρησε σήμερα στο Disney+, με όλα τα επεισόδια. Το σενάριο υπογράφουν οι Mariano Cohn και Gastón Duprat.

Η σειρά «Τίποτα» καταπιάνεται με τον Manuel (Luis Brandoni), έναν εκλεπτυσμένο κριτικό γαστρονομίας από το Μπουένος Άιρες, λάτρη της τέχνης και ταραξία, ο οποίος ζει εδώ και δεκαετίες με μια γυναίκα (María Rosa Fugazot) που φροντίζει τα πάντα για εκείνον, λειτουργώντας ως προσωπική βοηθός, οικονόμος και μαγείρισσα. 

©2023 Disney

Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός τον αναγκάζει να αλλάξει τη ρουτίνα του και να προσλάβει την Antonia (Majo Cabrera), μια άπειρη νεαρή γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Παραγουάης, ώστε να τον βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού. Ο Manuel θα διηγηθεί στην Antonia  τις αμέτρητες πτυχές της ζωής του, από τις προσωπικές του σχέσεις και προτιμήσεις μέχρι αυστηρά μαγειρικά θέματα, ενώ το χάσμα πολιτισμών και γενεών θα τους οδηγήσει σε ασυνήθιστες, αντιφατικές αλλά και τρυφερές καταστάσεις, που καταλήγουν να είναι σημαντικές εμπειρίες μάθησης και για τους δύο. 

©2023 Disney

Εν μέσω αυτής της διαδικασίας, ο παλιός φίλος του Manuel, ο Vincent (De Niro), ένας διάσημος νεοϋορκέζος συγγραφέας, τον επισκέπτεται στο σπίτι του και μαζί θα μοιραστούν διαφορετικές εμπειρίες, όπως γευσιγνωσία φαγητών, διάβασμα, μεγάλες βόλτες και υπαρξιακές συζητήσεις, με φόντο την υπέροχη πόλη του Μπουένος Άιρες.

Το καστ της σειράς «Τίποτα» συμπληρώνουν οι Silvia Kutika, Enrique Piñeyro, Gastón Cocchiarale, Daniel Miglioranza, Pablo Novak, Belén Chavanne, Alejandro Paker, Rodrigo Noya, Ariadna Asturzzi, Cecilia Dopazo, Manuel Vicente, με την ειδική συμμετοχή του Daniel Aráoz.