Ο Αύγουστος είναι μια Κυριακή διαρκείας. Είναι η Κυριακή του καλοκαιριού. Άρα, θέλει το Netflix του. Και ξέρουμε τι έρχεται στην πλατφόρμα που αγαπάμε να μισούμε αλλά είναι πάντα εκεί κι αναρωτιέται αν θέλουμε να bingαρουμε την επόμενη μίνι σειρά με serial killers. Αυτές είναι 5 ικανοποιητικές προτάσεις για τον μήνα Αύγουστο.

Painkiller

Το δράμα αυτό ξεσκεπάζει τα αίτια της επιδημίας των οπιοειδών στην Αμερική, ακολουθώντας τους δράστες, τα θύματα και μια ερευνήτρια που ψάχνει την αλήθεια. Σε αντίθεση με τους εμπόρους ναρκωτικών που δεν είναι ποτέ ανέντιμοι για το ποιοι είναι και τι κάνουν, κάποιοι γιατροί προσποιούνται ότι νοιάζονται για την ευημερία των ανθρώπων. Αναδεικνύοντας τις ιστορίες των δραστών, των θυμάτων και των αναζητητών της αλήθειας των οποίων η ζωή αλλάζει για πάντα από την εφεύρεση του OxyContin, η σειρά θέλει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της κρίσης.

Μία από τις φανταστικές ιστορίες μιλά για τον Glen Kryger, ένας μηχανικός που του έχει συνταγογραφήθει το OxyContin μετά από έναν τραυματισμό στην εργασία και αντιπροσωπεύει τους αμέτρητους Αμερικανούς που απλώς εμπιστεύτηκαν τους γιατρούς τους και κατέληξαν σε εθισμό στα οπιοειδή. Διαθέσιμο στις 10 Αυγούστου στο Netflix.

Ποια Είναι η Έριν Κάρτερ;

Η ήσυχη ζωή μιας Βρετανίδας ξενιτεμένης στη Βαρκελώνη εκτροχιάζεται μετά από μια ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ που αποκαλύπτει το μυστικό και το βίαιο παρελθόν της. Η Έβιν Αχμάντ παίζει μια δασκάλα που πρέπει να πολεμήσει έναν εγκληματικό υπόκοσμο, για να κρατήσει την κόρη της ασφαλή. Η σειρά μίας σεζόν στη διάθεσή σας από 24 Αυγούστου.

Ντεπ Εναντίον Χερντ

Παρουσιάζοντας και τις δύο καταθέσεις μαζί για πρώτη φορά, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη δίκη που έβαλε φωτιά στο Χόλιγουντ και τα διαδικτυακά μεθεόρτια που ακολούθησαν. Ξέρουμε τι θα δείτε στις 16 Αυγούστου στο Netflix.

Η Λέσχη Βιβλίου των Φονιάδων

Οκτώ φίλοι παλεύουν για τη ζωή τους όταν ένας κλόουν-δολοφόνος, ο οποίος μάλλον γνωρίζει το σκοτεινό μυστικό που τους ενώνει, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν-έναν. 25 Αυγούστου θα χυθεί αίμα στο Netflix.

Να Μην Έρθεις στο Μπατ Μιτσβά Μου

Οι κολλητές Στέισι και Λίντια σχεδιάζουν επικά μπατ μιτσβά. Η κατάσταση στραβώνει όμως όταν ένα δημοφιλές αγόρι – και το δράμα του γυμνασίου – απειλούν τα πάντα. Μια έξυπνα τολμηρή κωμωδία ενηλικίωσης με τους Ιντίνα Μένζελ, Τζάκι Σάντλερ, Άνταμ Σάντλερ, Σέιντι Σάντλερ και Σάνι Σάντλερ. Χαμός με την οικογένεια Σάντλερ στο Netflix.