Είναι ο άνθρωπος που «καίει το σενάριο» και τον αγαπάμε για αυτό, επειδή προσθέτει με τον αυτοσχεδιασμό του γέλιο στην καθημερινότητα μας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρξει καταλληλότερος άνθρωπος από την Δημήτρη Μακαλιά για να μοιραστεί μαζί μας εκείνες τις στιγμές που τον έκαναν να νιώσει ελεύθερος, που χάραξε μια διαφορετική πορεία. Αυτές τις δικές του glorious στιγμές που ο ίδιος άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Μην μπερδεύεσαι, μια glorious στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στις πιο απλές συνθήκες, και να έχει την ίδια βαρύτητα και σημασία. Για τον Δημήτρη, ήταν glorious όταν εμφανίστηκε σε ένα δοκιμαστικό για ρόλο, χωρίς να τον έχουν καλέσει επειδή πίστευε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του.  «Δεν θα ξεχάσω κάποια στιγμή που είχα πάει σε ένα casting, σε μια ακρόαση για να πάρω ένα ρόλο, δεν με είχανε καλέσει, αλλά η επιμονή μου να πάω για να με δούνε, ήμουν τόσο σίγουρος ότι ο ρόλος αυτός ήταν κομμένος και ραμμένος πάνω μου, που επέβαλα σχεδόν τον εαυτό μου να με δουν. Και τελικά; Με πήρανε!». Αντίστοιχα glorious για τον ίδιο ήταν όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών του δεν άκουσε το gps και έστριψε σε έναν χωματόδρομο χωρίς να ξέρει πού ακριβώς καταλήγει. «Και ενώ όλα δείχνουν πως πηγαίνουν λάθος, το κορίτσι σου επιμένει πως δεν έπρεπε να στρίψεις προς τα εκεί, στην τελευταία στροφή, ανοίγεται μπροστά σου μια υπέροχη θέα και μένεις έκπληκτος». 

Στην πρώτη περίπτωση, δεν είδε μπροστά του ένα εμπόδιο, αλλά μια αληθινή ευκαιρία και τελικά πήρε έναν ρόλο που τόσο ήθελε. Στη δεύτερη περίπτωση, επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι που λέει ότι “τα καλύτερα ίσως να κρύβονται και εκεί που δεν το περιμένεις”. Άλλωστε, «η ζωή είναι γεμάτη απρόβλεπτα ξέφωτα», αναφέρει στο mini doc που μπορείς να παρακαλουθήσεις παρακάτω.

Δε γίνεται να μην συμφωνήσεις μαζί του. Ακόμα όμως και αν έχεις τις αμφιβολίες σου, δες το βίντεο, πατώντας πανω στην εικόνα, και ίσως να αλλάξεις γνώμη. Άλλωστε ο Δημήτρης δεν έχει σκοπό να πείσει, αλλά να μοιραστεί μαζί μας πώς δημιουργεί glorious moments.

Οι δικές μας μοναδικές στιγμές δημιουργούνται ανεπιτήδευτα, αρκεί να δίνουμε εμείς το φως που χρειάζονται για γίνουν glorious. Δεν απαιτούν «σκηνοθεσία», απλά αυτοσχεδιάζεις ώστε να τις ζεις με τον δικό σου τρόπο. Είναι στιγμές που δεν έχουν «σωστό» ή «λάθος» και γι’ αυτό είναι μοναδικές, ανατρεπτικές, αλλά και μεγαλειώδεις μέσα στην απλότητα τους. Είναι αυτές οι στιγμές που επαναπροσδιορίζουν το χρόνο και σου θυμίζουν ότι σημασία δεν έχει το πότε, αλλά το πώς.

Για να τις απολαύσεις, δεν χρειάζεται να «κάψεις» το σενάριο, όσο και αν ο αυτοσχεδιασμός, είναι πάντα καλοδεχούμενος, αλλά να τις «θερμάνεις» με το δικό σου χαρακτήρα, με όλα εκείνα που σε εμπνέουν. Να τις ορίζεις και να απελευρώνεσαι. Το νέο «glorious» είναι τόσο μοναδικό, όσο μοναδικός είναι και ο άνθρωπος που απολαμβάνει μια οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή του με τον δικό του μοναδικό και αντισυμβατικό τρόπο, όπως μας δείχνει η νέα ενέργεια «my glorious moments», powered by glo.