Ακούς Χριστούγεννα και σκέφτεσαι δώρα, εξόδους, φαγητό (καλά, πολύ φαγητό), το «Μόνος στο Σπίτι» και, φυσικά, εκδρομές και ταξίδια. Θες ένα χιονοδρομικό για να λιώσεις στο σκι και το snow board; Θες γραφικά ορεινά χωριά για να κάνεις τις πεζοπορίες σου στο δάσος να διασκεδάζεις στα clubs (αφού πρώτα θα έχεις τιμήσει τις ταβέρνες); Θες Τρίκαλα για να δεις την πόλη των ξωτικών; Θες Θεσσαλονίκη (πάντα θα υπάρχει ένας λόγος για να πας στην συμπρωτεύουσα); Θες απλώς να πας μέχρι το εξοχικό με την παρέα σου; Ό,τι κι αν θες, θα μπεις στο αυτοκίνητο για να φτάσεις.

Ναι, ακόμα και εσύ που έχεις ηλεκτροκίνητο -και μπράβο σου- στο αυτοκίνητο θα μπεις. Ναι, στο ηλεκτροκίνητο, διότι πλέον το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας -σε αυτόν ας ταξιδεύει μόνο ο Άγιος Βασίλης. Μια εξόρμηση με το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο γίνεται πραγματικότητα με την nrg και το δίκτυο incharge, που παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Φόρτιση με ευκολία και ασφάλεια

Ο βασικός λόγος που οι ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους σε μεγάλες αποστάσεις είναι η δυσκολία να το φορτίσουν όσο βρίσκονται καθοδόν. Το δίκτυο incharge διαθέτει 57 ταχυφορτιστές που έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil, καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου. Με αυτούς τους προηγμένης τεχνολογίας ταχυφορτιστές, που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του σε λιγότερο από μισή ώρα, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα στον οδηγό ηλεκτρικού αυτοκινήτου να ταξιδέψει στη χώρα με ευκολία και ασφάλεια. 

Φυσικά, ένα ταξίδι δεν ξεκινά και ολοκληρώνεται επί του εθνικού οδικού δικτύου. Στο σύνολό του, το πανελλαδικό δίκτυο incharge διαθέτει συνολικά περισσότερες από 500 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές και ταχυφορτιστές σε πάνω από 330 σημεία. Παράλληλα, το δίκτυο παρακολουθείται με προσοχή συνεχώς και πολλά είναι εκείνα τα σημεία, στα οποία γίνεται αναβάθμιση της δυναμικότητας των φορτιστών αναλόγως με την ζήτηση, όπως για παράδειγμα στο ΣΕΑ της Αταλάντης.

Ένα δίκτυο που αναπτύσσεται διαρκώς

Και αν τα παραπάνω εγγυώνται το ασφαλές και εύκολο ταξίδι με το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, η nrg φροντίζει ώστε τα ταξίδια σου να γίνονται ακόμα πιο εύκολα καθώς αναπτύσσει το δίκτυό της μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ , ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης, προσφέροντας έτσι λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου ενταγμένες στην καθημερινότητα του οδηγού. Ο στόχος της; Να δημιουργήσει περισσότερα από 1.000 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος του έτους. Αποκλείεται λοιπόν να ξεμείνεις από μπαταρία όσο μακριά και αν θες να πας.

Η εφαρμογή incharge

Σε ένα ταξίδι εκτός από τον προορισμό μετρά και η διαδρομή. Για να την απολαύσεις λοιπόν θα πρέπει να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες έγνοιες που θα αποσπούν την προσοχή σου από το δρόμο. Με την εφαρμογή incharge ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και απλός. Μέσα από την εφαρμογή που εγκαθίσταται σε smartphone ή σε tablet αλλά και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορείς αν βρεις ένα σημείο φόρτισης που σε εξυπηρετεί, να επιλέξεις το είδος φόρτισης που επιθυμείς, να παρακολουθείς την πορεία της φόρτισης και να αξιοποιήσεις το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου. Επιπλέον, προσφέρονται και άλλες λειτουργίες, όπως η πρόσβαση στο ιστορικό των φορτίσεων, η δυνατότητα να ολοκλήρωσης της πληρωμής για τη φόρτιση και εξυπηρέτηση 24/7. Έτσι λοιπόν, το ταξίδι σε όλη την Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο εύκολο καθώς ο οδηγός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να υπολογίσει τη διαδρομή του σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge που έχει εντοπίσει πριν καν ξεκινήσει τη διαδρομή του.

Δοκιμάσε το incharge και κέρδισε προνόμια για την επιχείρησή σου

Με την ηλεκτροκίνηση κερδίζουμε όλοι. Κι εσύ μπορείς να κερδίσεις ακόμα περισσότερα, αν επιλέξεις το πρόγραμμα incharge BUSINESS και συνδεθείς στο δίκτυο της nrg, εγκαθιστώντας φορτιστές για την εξυπηρέτηση των πελατών σου. Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση που θέλει να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης γίνεται πλέον πραγματικότητα και στην Ελλάδα, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς nrgincharge.gr ή να καλέσεις στο 218 881 8102 ή στο 18101.

Μην χάνεις χρόνο και αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρο στον εαυτό σου μια χειμερινή εξόρμηση με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.