73 ώρες. Με ένα πατίνι. Οκ, είχε και τον κολλητό του, τον Πανίκο, μέσα στο αυτοκίνητο να τον συνοδεύει στην διαδρομή. Βρήκε και τη θεία του έξω από την Χαλάστρα. Είχε και 300€ μαζί του για να ζητάει από αγνώστους να του πάρουν κάτι να φάει. Κουβαλούσε και πολλά power bank. Η εμπειρία αυτή ήταν επώδυνη για τη μέση του και φυσικά τραυματίστηκε. Ο γνωστός Έλληνας YouTuber, Chris Kogias (Χρήστος Κόγιας) έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με ένα ηλεκτρικό πατίνι (κι ένα spare  για να το χρησιμοποιεί μόλις ξεφορτιζόταν το πατίνι) και παρέα με έναν φίλο του, έκαναν το ταξίδι μέχρι την Αθήνα, σε 73 ώρες. Όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός. Δεν τους άκουσε. Ακραίο challenge.

Το κανάλι του αριθμεί πάνω από 369.000 συνδρομητές και τα πιο viral βίντεο του έχουν σχέση με τη γυμναστική (ήταν ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την καλλισθενική γυμναστική και  έχει δημιουργήσει και το CFK store με εξοπλισμό που βοηθά όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το είδος γυμναστικής) και τη μαγειρική, ενώ είναι τρομερά ενεργός και στο TikTok. Είδαμε το βίντεο του και πραγματικά μας άρεσε. Δεν πιστεύαμε ότι μετά τα Τέμπη θα τα καταφέρει με το χτυπημένο πόδι να ανέβει το βουνό με το ηλεκτρικό πατίνι.

Ο Χρήστος Κόγιας που ασχολείται επαγγελματικά με τα social έλεγε συχνά πόσο χαρούμενος ένιωθε που δεν είχε το κινητό του για να κοιτάζει συνεχώς τα social. Κι αυτό μάλλον πρέπει να του δώσουμε σημασία. Διαβάσαμε άπειρα σχόλια που του έλεγαν τα ίδια πράγματα: “Μπράβο Κόγια, αυτά τα κόντεντ θέλουμε και αυτά είναι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους διάφορους YouTubers , έχεις έναν νέο subscriber μετά από αυτό. Μακάρι να είχαμε όλοι την υπομονή, το θάρρος, την αποφασιστικότητα και την επιμονή σου”. Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη κι αν υπόλογίσεις πόσο κοστίζουν τα διόδια για τα 504 χιλιόμετρα ίσως το σκεφτούμε κι εμείς #not.

@chriskogias Ηχητικά εφέ από @Car guy ♬ original sound – kogiasxristos