Τη μοναδική εμπειρία του Tomorrowland, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη και ενός από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, έζησαν 8 διάσημοι Έλληνες. Οι Ηλίας ΜπόγδανοςΚάτια ΤαραμπάνκοNatasha kayΣοφιάνα ΣπίνουλαNikko SunsetΦωτεινή ΤράκαΣωτήρης Μπουγάς, και ο Άγγελος Χατζηκυριάκος βρέθηκαν στο Βέλγιο και έζησαν για τρεις μέρες στον παραμυθένιο κόσμο της Tomorrowland. Μαζί τους βρέθηκαν νοερά και οι εκατοντάδες χιλιάδες followers τους, με τους οποίους οι προσκεκλημένοι του vuse μοιράστηκαν περιεχόμενο στα προσωπικά τους Instagram accounts, ποστάροντας είτε από τον VIP χώρο είτε από την αρένα την ώρα των sets από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς djs του πλανήτη. Αν θες να μάθεις περισσότερα, να δεις περισσότερες φωτό και να μείνεις με ανοιχτό το στόμα από το εντυπωσιακό main stage που έμοιαζε με κρυστάλλινο κάστρο, τότε μπορείς να επισκεφθείς το επίσημο site του vuse.

Το Tomorrowland αποτελεί ένα θεσμό για τους fans της ηλεκτρονικής μουσικής και τους clubbers. Το Tomorrowland αυτής της χρόνιας είχε ως θέμα το «The Reflection of Love» και ήταν το πρώτο μετά τα «άγονα» λόγω πανδημίας καλοκαίρια του 2020 και του 2021. Επιπλέον, ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του, καθώς για πρώτη φορά προστέθηκε και τρίτο ΣΚ, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών εκτιμάται ότι ξεπέρασε τις 600.000.

Οι 8 celebrities έγιναν ένα με το κοινό και απογείωσαν με την ενέργεια και την αύρα τους τη ζωντανή μετάδοση από το φεστιβάλ, αλλά και από την ονειρική Dreamville, την «πολιτεία» του Tomorrowland στη οποία τρέχουν παράλληλες δράσεις και events κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και, φυσικά, διαθέτει τα πιο περιζήτητα. Μαζί με το ePοd 2, προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία του, μετέδωσαν live τα highlights και τον παλμό ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως, μεταφέροντας το vibe από τα φαντασμαγορικά stages και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα των live show.

Θα μπορούσε να λείπει το vuse από ένα τέτοιο event, γεμάτο χρώμα, ένταση, γεύση και μουσική; Φυσικά και όχι, διότι αναζητά και προσφέρει εμπειρίες που εμπνέουν.

#vusechargebeyond #ePod2 #experiencevuse #inspiration #music #άτμισμα #vaping #iliasbogdanos #natashakay #katiatarabanko #ηλεκτρονικοτσιγαρο