Ο δικηγόρος Dan Nguyen από τη Νέα Υόρκη έχει τον πιο αξιολάτρευτο λογαριασμό στο TikTok και στο Instagram. Αγαπά τα ταξίδια και τις γάτες. Και δημιουργεί βίντεο με τις τρεις γάτες του σε όλα τα μέρη του κόσμου που επισκέπτεται μαζί τους. Η σύζυγός του Ολίβια εκτελεί χρέη φωτογράφου.

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021 που η Ολίβια αποφάσισε να ανοίξει ένα λογαριασμό και να καταγράψει την οικογενειακή περιπέτεια στο ταξίδι τους στο Παρίσι. Το βιντεάκι με τον Νταν να αγκαλιάζει τον Spongecake μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ έγινε viral. Οι γάτες τους, που τις αποκαλούν “μωρά της πανδημίας” έγιναν μέλη της οικογένειας τους το καλοκαίρι του 2020. Κι αποφάσισαν να τις εκπαιδεύσουν για να μπορούν να ταξιδεύουν μαζί τους. Ο Spongecake είναι ο πιο περιπετειώδης, ο Mocha είναι γλυκούλης και θέλει βόλτες στην Πέμπτη Λεωφόρο και ο Donut ήταν πιο διστακτικός να αφήσει το σπίτι αλλά πλέον δεν θέλει να περνάει πολύ χρόνο στον καναπέ.

Αρχικά, έβγαιναν βόλτες στο Central Park για να συνηθίσουν τους εξωτερικούς χώρους. Η εκπαίδευση τους ενέπνευσε τον Νταν να γράψει το βιβλίο “Adventure Cats: How to Train Your Cat for Outdoor Adventures”. Θεωρεί ότι ο πιο εύκολος τρόπος να εκπαιδεύσει κάποιος τις γάτες του είναι οι λιχουδιές και η επιβράβευση με χάδια. Πρέπει να πείσετε την γάτα ότι είναι ασφαλής μαζί σας. Και να την κάνετε να σας εμπιστευτεί.

Το πρώτο τους ταξίδι εκτός σπιτιού ήταν στο Ορλάντο και το Σαν Φρανσίσκο το 2021. Είχαν περάσει τόσο χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της καραντίνας που τους ήταν δύσκολο να τις αποχωριστούν. Κι αυτό το ταξίδι πήγε τόσο καλά που αποφάσισαν να πάρουν τα τρία γατιά μαζί τους στο Παρίσι. Δεν είναι τόσο εύκολα αυτά τα ταξίδια γιατί απαιτούνται πολλά ταξιδιωτικά έγραφα για τις γάτες (διαβατήριο κυρίως)και πιστοποιητικά από τον κτηνιάτρο τους. Μερικές αεροπορικές επιτρέπουν μόνο ένα κατοικίδιο ανά επιβάτη. Και φυσικά στις αποσκευές τους πρέπει να φροντίζουν να κουβαλούν τα παιχνίδια και την ξηρά τροφή για τις γάτες. Και εννοείται να βρουν ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια.

Η Ολίβια τους φτιάχνει παπιγιόν κι αγοράζει πλεκτά πουλόβερ για να τις ντύνει. Μιλάμε για κανονικούς travel bloggers.

 

@spongecake_cats We can’t wait to come back to Venice #catsoftiktok #petsoftiktok #foryourpage #foryoupage #venice #travel #italy #cats #foru #travelcat ♬ Angeleyes (Sped Up Version) – april aries bae (SVT)