Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν επιχειρήσει πολλοί, αρκετά καταλληλότεροι από εμένα, να περιγράψουν την απόλυτη ευτυχία. Αν όμως μου έδινες μία μόνο φράση για τη συνοψίσω, θα δοκίμαζα κάτι σαν αυτό: Οι πρώτες νότες του «Come Around Again» στο set του Armin van Buuren στο φετινό Tomorrowland. Eίμαι βέβαιος ότι θα συμφωνούσαν μαζί μου όλοι οι fans του vuse.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις το Tomorrowland είναι το μεγαλύτερο dance events στην Ευρώπη και διεξάγεται από το 2005 στο Βέλγιο και φιλοξενεί τους κορυφαίους djs και μουσικούς παραγωγούς παγκοσμίως. Clubbers από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να απολαύσουν σε διαφορετικά stages τους αγαπημένους τους djs χορεύοντας από νωρίς το απόγευμα μέχρι το πρωί. Θα μπορούσε να λείπει το vuse από εκεί; Φυσικά και όχι, διότι αναζητά και προσφέρει εμπειρίες που εμπνέουν. Είχε διαμορφώσει λοιπόν ένα VIP χώρο και είχε καλέσει 8 διάσημους Έλληνες για να βιώσουν την εμπειρία του Tomorrowland και να μας τη μεταφέρουν μέσα από τα stories και τα posts που ανέβασαν στο social media τους. Πιο συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι Ηλίας Μπόγδανος, Κάτια Ταραμπάνκο, Natasha kay, Σοφιάνα Σπίνουλα, Nikko Sunset, Φωτεινή Τράκα, Σωτήρης Μπουγάς, και ο Άγγελος Χατζηκυριάκος.

Και οι 8 έγιναν ένα με το κοινό (και εμείς μαζί τους) και μετέδωσαν live τα highlights και τον παλμό ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως. Στην τσέπη τους βρισκόταν το ePοd 2, προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία του. Κομψό, δυναμικό και στιλάτο, πραγματικά τι καλύτερο από να συνδυάζεις την εμπειρία του ατμίσματος με τις αγαπημένες σου μουσικές σε ένα κορυφαίο event γεμάτο χαρά και αισιοδοξία; Για αυτό υπάρχει το vuse.

Το Tomorrowland αυτής της χρόνιας είχε ως θέμα το «The Reflection of Love» και ήταν το πρώτο μετά τα «άγονα» λόγω πανδημίας καλοκαίρια του 2020 και του 2021. Επιπλέον, ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του, καθώς για πρώτη φορά προστέθηκε και τρίτο ΣΚ, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών εκτιμάται ότι ξεπέρασε τις 600.000.

Όπως είπαμε, σε αυτή την αξέχαστη εμπειρία το Vuse ήταν εκεί μαζί με 8 διάσημους καλλιτέχνες, δημιουργούς και content creators, οι οποιοι βρέθηκαν τόσο στο VIP χώρο όσο και στην αχανή αρένα που χωρά 70.000 κόσμο, αλλά και στα πιο ινσταγκραμικά spots του Dreamville, της ονειρικής «πολιτείας» που στήνεται κάθε χρόνο παράλληλα με το φεστιβάλ.

Μέσα από το @vusegreece οι fans μπορούσαν να δουν Live, από την οθόνη του κινητού τους, τα δρώμενα αυτής της exclusive εμπειρίας παράλληλα με το περιεχόμενο των creators που παρευρέθηκαν στο σημείο. Η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε απόλυτα στο πνεύμα του «The reflections of love» και την τρίτη και τελευταία μέρα του 2ου ΣΚ του φεστιβάλ κατέβηκε στην αρένα φόρώντας το «νυφικό» της, τις μπότες της που ήταν φτιαγμένες για πάρτι, έκανε μοϊκάνα κοτσιδάκια και το έζησε όπως έπρεπε στο main stage που αυτό το καλοκαίρι έμοιαζε με παραμυθένιο κάστρο.

Και αν δεν ακολουθείς την Κάτια, τότε θα πέτυχες τις ινσταγραμικές «ανταπόκρισεις» του Ηλία Μπόγδανου ή της Natasha Kay που ήταν εκεί για να ζήσουν ένα από τα όνειρα μας και μέσα από τη δική τους ματιά, μαζί με εκείνη των υπόλοιπων celebrities που βρέθηκαν εκεί, μεταφερθήκαμε στο Tomorrowland, νιώσαμε τα μοναδικά vibes του και εμπνευστήκαμε.

Θες να πάρεις μια ακόμα πιο γεμάτη γεύση από το Tomorrowland 2022; Μπες στη σελίδα του vuse, για να πάθεις πλάκα με τα φαντασμαγορικά stages, τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα των live show και να ανακαλύψεις τι έζησαν κι φέτος χιλιάδες φαν της ηλεκτρονικής μουσικής ώστε να μπει του χρόνου στην to-do list σου.

#vusechargebeyond #ePod2 #experiencevuse #inspiration #music #άτμισμα #vaping #iliasbogdanos #natashakay #katiatarabanko #ηλεκτρονικοτσιγαρο